Experiență de coafură!

Forumuri Suport modele videochat Experiență de coafură!

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Doamnelor:

  Ce ai făcut cu părul tău? Ce tipuri de stiluri ați purtat în trecut și preferați să porți azi și de ce?

  Părul meu a urcat și coborât, de la scurt la lung și invers. Cred că arăt ca un idiot cu ceva mai scurt decât bărbia mea, iar între barbă și umeri e o cățea care încearcă să stea dincolo de fața mea, așa că obișnuiam să-mi țin părul la câțiva centimetri de umeri.

  La un moment dat, banii erau strânși și am ajuns să fiu nevoit să-mi țin părul mult peste „, nu dura atât de mult!” punct și întocmai m-am obișnuit. Știind că părul meu va deveni întreg argintat până la 40 de ani și că există șanse mari să pierd totul din provoca chimioterapiei la scurt timp după aceea, am decis să încerc să-l cresc până la fund și după aceea să mi-l tuns pentru o perioadă. perucă. După ce am descoperit că vopsirea părului îți schimbă culoarea și fiind complet îndrăgostită de culoarea mea actuală, refuz să-l vopsesc până in ce perioada devine argintat sau măcar are peruca pe mine.

  să fac cozi de cal și codițe, dar nu m-am destoinic niciodată la împletituri. Mi se pare că împletitura smulge mult păr și, din moment ce încerc să-l cresc întocmai azi, aș distinge să nu fac nimic prea rău. De deopotrivă, am învățat să fac o codiţă de cal și după aceea să mă înfășor într-un coc improvizat. Rămâne așa vreo… 15 minute înainte de a pica înapoi într-o codiţă de cal.

  Nu-mi rămâne nimic în păr! L-am pus într-o codiţă de cal, iar cam o oră mai târziu trebuie să-l leg înapoi. Am pus ace ca să încerc să țin lucrurile la loc, durează vreo trei ore. Odată mi s-a spus că am părul foarte fin, și de aceea, dar mi se pare de necrezut, încât în realitate părul meu este cam de multe ori.

  Părul meu intră în toate! Proaspăt ieșit din facultate, colegul meu de cameră și cu mine am glumit că îi place totul, în afară de untul de arahide. Asta încât l-am găsit pe orice, inclusiv pe cutii cu alimente nedeschise, cu excepția untului de arahide (și din moment ce cutiile cu alimente nu erau sigilate foarte just și era culoarea și lungimea mea, eram destul de siguri că este părul meu, nu o ansamblu industrial-comercial). a lucrătorului).

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.