Etichetă tip pont

Forumuri Suport modele videochat Etichetă tip pont

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Am câteva interogari separate pentru Doamne despre jetoanele plocon, spun plocon încât nu mă aștept la nimic de la unii dintre prietenii mei model. Și in ce perioada joc, ca să zic așa, mă ghidez după temă, tablă etc. și dau bacșiș în consecință… Și știu că e vorba de a da ce rar, dar ……….
  1. Vezi un model de care ești atras și intri în camera ei pentru a viziona deşi simți vibrația și ea are interesul tău și vă salută clar de unde ești etc, după aceea adaugă la lista de prieteni ce este o despărțire corectă sfat pentru a vă anunța. nu minți in ce perioada spui că mă voi întoarce curând și mulțumesc?

  2. Ai niște prieteni model pe care nu intri niciodată prea mult în cameră, dar te salută după-amiaza și ei sunt inimile noastre dulci și se bucură de conversație, indiferent deşi un tip le dă bacșiș zilnic sau o dată pe săptămână și cât de mult?

  Motivul pentru care întreb acest lucru este încât nu vreau să insult pe nimeni cu un bacșiș scăzut, iar cel mai mic pentru mine este 100, ci mai degrabă să primesc mai mult feedback de la profesioniști.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.