Eticheta pentru spectacolele de gol

Forumuri General Videochat Eticheta pentru spectacolele de gol

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Vreunul dintre modelele mele preferate are un obicei nefericit. El stop direct într-o țintă dură și la un moment dat decide să ia o oprire. Asta e just. Dar in ce perioada se întoarce de la oprire, își resetează obiectivele de la început și nu scoate niciun cuvânt. Din moment ce nu are relații apropiate cu telespectatorii, ei o sună rar. Cred că spectatorii care sunt jigniți de acest conduită probabil pleacă în liniște și acest lucru le sabotează capacitatea de a deveni obișnuiți just plătiți ai camerei tale. Toate acestea ridică întrebarea: ce este „eticheta” bună pentru a pune sfârşit unui spectacol de gol? Și in ce perioada este just să termini un gol?

  Ca exemplu, luați în considerare in ce perioada modelul este pe drum să plece și vrea să se îmbrace înainte de sfârșitul turei. În acest întâmplare, cred că ar trebui să spun cert în cameră: „Se apropie de sfârșitul zilei și trebuie să mă îmbrac, băieți. Așa că trebuie să termin programul golurilor azi”. După aceea puteți discuta din nou, dar cred că ar fi o notă proastă în acest întâmplare să resetați programul obiectivelor la început și să permiteți să intre noi oferte. În felul în care modelul meu o făcea, ea termina o țintă mare în care era deja goală și după aceea își îmbrăcă hainele și își resetează ținta înapoi pentru a „da jos cămașa” și a continuat să primească sfaturi împotriva acelei noi ținte. Acest lucru a eliminat aproximativ 1.000 de jetoane de basculanță înspre ținta complexă. Îmi lasă un plac urât în ​​gură, dar vreau să știu îl văd alții.

  Ca alt întâmplare, să presupunem că te afli în mijlocul spectacolului și modelul dorește să ia o oprire lungă de 15 minute. Ar trebui să refac întotdeauna obiectivul și sfaturile care au contribuit deja la acel obiectiv in ce perioada mă întorc?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.