Este weekendul cel mai bun moment pentru a filma ca model nou la MFC?

Forumuri Suport modele videochat Este weekendul cel mai bun moment pentru a filma ca model nou la MFC?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salutare tuturor

  Așa că, așa sugerează și titlul, mă întreb deşi este mai just să fac prima mea show pe MFC sâmbătă sau duminică. Nu sunt un nou model de cameră, dar voi fi nou la MFC. Îmi doresc foarte mult să am victorie pe site. Simt că este cu siguranță locul în care fi eu însumi și îmi dezlănțui creativitatea.

  Am lectură mult despre platformă și am petrecut mult timp în camerele celorlalte modele, urmărindu-le ore rotunji. Rar mă întreb de ce modelul x are mai mult victorie decât modelul y, dar le admir pe toate. Intenționez să încep acolo în noul an. Fac tot posibilul să obțin cea mai mare expunere acolo cu noul meu statut de notă, dar încă mă tem că nu voi deţine asemenea de victorie.

  Voi face tombole, voi face jocuri, am o cameră web bună, iluminat profesional, voi face un profil decent și voi deţine și seturi de fotografii și videoclipuri de vândut. Am și un mini Snapchat care urmează. Sper să aduc o adaos din acest trafic în camera mea (întocmai deşi acei oameni probabil ajung ca „oaspeți”, am auzit că îmi va crește vizibilitatea acolo.

  Aşadar, din propria mea experiență folosind alte site-uri, weekendurile fi destul de aglomerate. Ar sugera cineva să începi duminica, de pildă? Vreau tocmai să avantaj la maximum de timpul meu ca model nou acolo.

  Mulțumiri!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.