Este util să ai 2 computere pentru cameră?

Forumuri General Videochat Este util să ai 2 computere pentru cameră?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  După știți unii dintre voi, computerul meu vechi mi-a provocat tot felul de stres. Am comandat săptămâna trecută un computer nou (32GB DDR4, 512GB SSD / 1TB HD, AMD Ryzen… se deplasa) care va stop mâine. Am și un Logitech Brio pe care sper să îl folosesc în curând cu computerul. Inca am bunul meu Logitech C920 pe care probabil il voi folosi pentru Streamate deoarece nu cred ca folosi o camera virtuala acolo (corecteaza-ma daca gresesc). În funcție de cerințele de streaming pentru OF, probabil vei transmite și acolo.
  Vechiul meu computer nu este întreg inutil, pur și simplu nu deţine mai multe fluxuri. Deşi fac streaming tocmai pe o singură platformă, îl folosi în continuare fără probleme… O să-mi cumpăr și un ventilator de răcire.

  Intrebarea mea, este util sau mai productiv sa ai 2 computere pe camera sau întocmai pentru post productie de continut? Întotdeauna caut modalități de a folosi ceea ce am și vreau tocmai să mă asigur că există ceva ce aș putea face cu ălalalt computer la care nu mă gândesc.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.