Este MFC YouTube-ul site-urilor de cam?

Forumuri General Videochat Este MFC YouTube-ul site-urilor de cam?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Sunt singurul care vede asemănările aici? Motivul pentru care sunt aproximativ exclusiv interesat de MFC ca site-ul de pe care vreau să văd camerele foto este din provoca modului în care îl văd ca pe o platformă de branding social asemănătoare YouTube.

  M-am gândit la asta de ceva moment, dar mă uitam la un videoclip încărcat de cineva la care sunt abonat și limba despre să începeți întocmai și pe YouTube este foarte folosită și ceea ce trebuie să faceți pentru a ieși în evidență este FOARTE similar . la sfaturi pentru firele începători aici. Îmi place industria videochat, dar am fost complet îndrăgostită de aspectul personalității în construirea unui brand în jurul tău încă de la începuturile YouTubers, așa că atunci in ce perioada am descoperit MFC și „climatul” public al acestuia, am știut că era. ce voia să facă.

  Sincer cred că poate fi binefăcător deşi mai multe fete noi o fac cu aceeași mentalitate. Clima YouTube este azi foarte saturată de mulți oameni care creează conținut identic, oameni care creează conținut stupid tocmai pentru a se osteni să atragă atenția pentru o perioadă, după cum și un algoritm de clasare „recomandat” care în public nu este bucurat de comunitate și care îl face foarte greoi. pentru ca noii creatori să înflorească. YouTuberii vă vor comunica din nou și din nou că, deşi nu vă place cu real să creați conținut și tocmai căutați o schemă de îmbogățire rapidă, nu veți deţine prea mult victorie pe termen lung. Singura modalitate de a o face azi este să intri încât îți place și tocmai să muncești și să lucrezi și să lucrezi și să construiești alene un public prin consistență și conținut de însuşire, cu o personalitate cu care rezonează oamenii.

  Sună autentic ca tot ce am văzut că modelele experimentate spun despre MFC în ultimii ani.

  Îmi pare brutal, este atât de confuz. Sunt tocmai extravagant deşi altcineva s-a gândit la asta și deşi nu s-a gândit până azi, ce părere are?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.