Este MFC un site bun pentru modelele începători?

Forumuri General Videochat Este MFC un site bun pentru modelele începători?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Nu cred că MFC este un site potrivit pentru modelele începătoare, deși cu toții vă puteți răzgândi! Iată argumentul meu:

  ♥ Cammingul are o curbă abruptă de învățare. A jongla cu totul subit și a-l transforma într-un comutator reușit în care modelul este deasupra tuturor necesită cel puțin câteva ture pentru a te obișnui; și totuși, MFC începe să pedepsească modelele de îndată ce se conectează, scăzând scorul camerei in ce perioada nu aduc suficiente jetoane.
  ♥ MFC are un sistem de încheiere a stilului negativ. O fotomodelă va fi împinsă în mod continuu înapoi în cozi, cu excepția cazului în care face X pe oră. Acest lucru pune multă talent asupra modelelor noi (mulți dintre care nici măcar nu înțeleg funcționează evaluările) și înseamnă inevitabil că majoritatea modelelor noi, care nu concura cu modelele consacrate, vor deţine scorurile lor scăzute atunci in ce perioada sunt în afara serviciului. starea noului model.
  ♥ Statusul noului model, deși generează în public mai mult trafic pentru modelele noi, durează tocmai 10 ore de difuzare în loc de, să zicem, 5 zile. Acest lucru pune o talent suplimentară asupra unui model informat care știe că are tocmai 10 ore pentru a se familiariza cu MFC, pentru a aduna obișnuiți, pentru a câștiga jetoane și pentru a-și crește scorul camerei înainte de a fi singură. Modelele care nu înțeleg statutul Noului Model își pierde timpul, fără să-și dea seama că vor scăpa în curând de radar.
  ♥ MFC este un site web unde multe modele descoperă că au necesitate de conținut extrem de interactiv, jocuri, premii, tombole și spectacole pentru a deţine victorie. Aș fi surprins deşi un model nou ar putea include aşa de elemente în emisiunile ei, că, deși câștigă money, întocmai are necesitate de ei pentru scorul ei, este puțin probabil să ajungă până in ce perioada nu va deţine mai multă experiență în curând.
  ♥ Deși știm că există unele excepții, odată ce ai un cont MFC, ești blocat cu el. Fără repetări.
  ♥ Deşi un model face greșeli devreme, poate dura luni pentru a-și recupera scorul camerei, întocmai deşi și-a crescut drastic nivelul de abilități și și-a îmbunătățit cu real spectacolele.
  ♥ In ce perioada se conectează un model nou, ce ar putea face? O numărătoare inversă? O numărătoare inversă nud? Ar trebui să-ți dai jos toate hainele subit? Ar trebui să iau tocmai privat? Tocmai grupuri? Ar trebui să folosesc un ? Hitachi? Ce zici de un spectacol de duș? Ceară? Loţiune? Ar trebui să încerc să nu fiu prea și mulți tocmai sugerează lucruri? Posibilitățile MFC sunt nesfârșite, ceea ce ademeni mulți oameni. Dar pentru un model nou, posibilitățile fi copleșitoare.

  Singurele modele noi pe care le văd cu scoruri mari ale camerelor sunt modelele care au deja experiență de lucru pe alte site-uri de camere.

  Am lucrat tocmai la MFC și SM, dar aș SM mai agreabil pentru începători și iată de ce:

  ♥ Cammingul are o curbă abruptă de învățare. In ce perioada vă conectați la SM, clasarea dvs. nu este niciodată în risc deşi nu câștigați X sume de money. Vă puteți valida ore în șir pentru a obține o idee despre lucruri și nu vă va leza clasamentul.
  ♥ SM are un sistem de clasare pozitiv care nu fi subordonat de banii câștigați pe oră. Clasamentul tău în SM este evaluat în funcție de viteza ta de internet, calitatea feedului tău, deşi folosești sau nu un telefon, evaluări cu stele și timpul petrecut online (îmi pare rău deşi am omis ceva). Aceasta înseamnă că pe parcursul unei zile, cu cât stai mai mult online, cu atât vei fi clasat mai sus. Clasamentul tău nu va fi niciodată lezat deşi stai online pentru o perioadă lungă de timp fără a câștiga money.
  ♥ Noile modele SM nu trebuie să se bazeze pe statutul de model nou pentru a-și extinde conturile înainte de a ieși din strălumina reflectoarelor. Nu sunt prea familiarizat cu timpul în care modelele de pe SM sunt listate ca „noi”, dar încât SM nu este un site cu talent mare pentru a fi de acord atunci in ce perioada începi și ești întotdeauna recompensat pentru timpul petrecut online , statutul de model nou nu este un plocon prețios pentru a fi folosit cu vigilenţă.
  ♥ SM nu este un site web unde modelele trebuie să-și cheltuiască banii pe premii, să organizeze tombole sau să facă alte lucruri în stil MFC; un model se poate valida, poate lucra, se poate deconecta și să nu acorde prea multă atenție camerei până in ce perioada nu vrea să se întoarcă la slujbă*
  ♥ Asistența SM vă va permite să creați un cont nou deşi doriți.
  ♥ Deşi un model face greșeli timpurii, nu contează: acele greșeli timpurii nu îi vor leza clasamentul, iar la următoarea conectează, clasamentul ei va reveni la normal.
  ♥ În SM, vă conectați și faceți fotografii exclusive sau private. Deşi vrei să faci ceva anume, poți face un spectacol GOLD. Nu există nicio nelinişte în legătură cu ce soi de spectacol să faci în noaptea aceea cu câteva ore înainte de a intra în sală și nici nu-ți face griji că vei rămâne fără idei in ce perioada te conectezi. Te conectezi, te duc la chat-uri private și lucrezi.

  Azi nu neg că MFC este un site web extraordinar. Cred că un model cu experiență poate câștiga sume ridicole de money pe MFC într-un mod de care alte site-uri web nu au profitat pe total. Dar cred că MFC ar trebui să fie un site web unde modelele de profesiune să se înregistra după ce au lucrat o lună sau două în altă adaos. MFC este foarte neiertător; deşi dai greșelii în primele cinci ture, vei păstra orice scor pe care îl ai la camera până in ce perioada vei petrece luni de zile să-l construiești din nou.

  În aceeași notă, această postare nu implică că SM necesită multă treabă și că modelele bune nu face money acolo. Cred tocmai că este mult mai indulgent.

  Aşadar ce credeți? Este MFC un site care este mai greoi pentru modelele începătoare sau sunt tocmai un mare ?

  [*I know that some models that work on SM do spend many full hours working on ‘behind the scene’ stuff that is important to their careers. From my own experience, when I stopped spending hours of my time social networking on MFC, my earnings dropped to the point where I could not longer make minimum wage. On SM, I don’t network at all (even though I probably should do some minor things) and I’m making just as much as on MFC when I did spend all that time doing extras.]

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.