Este inevitabil să fie descoperit?

Forumuri General Videochat Este inevitabil să fie descoperit?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Și deşi da, care este APROXIMAȚI un GHID MEDIE pentru cât timp, la MINIM, ar putea fi de obicei mai devreme decât se aștepta? Știu că toată lumea va fi diferită! Stiu asta!!! Cer tocmai estimări foarte grosiere!

  Întreb încât: A fi prins ar fi nasol încât IUBESC intimitatea. Cu toate acestea, in ce perioada vine vorba de situații cu familia și prietenii, nu am prea multe de ce să-mi fac griji.

  Totuși, ceea ce m-ar îngrijora cu ei este că DACĂ vor să mă denunte, NU vreau să fie în timp ce trec prin criza de sănătate mintală în care mă aflu. Asta ar strica totul și mai mult.

  Din provoca dizabilităților și a altor lucruri, simt că camera este singura mea opțiune în acest moment (te rog să nu-mi trimiți link-uri de lucru de acasă sau link-uri la strălumina lunii sau link-uri cu locuri de treabă ciudate, m-am uitat deja la acelea) așa că da :/

  Un alt lucru extraordinar este: în cele din urmă vreau să călătoresc. Comunica-mă smintit și știu că majoritatea nu vor fi de învoială, dar în cele din urmă mi-ar plăcea să vizitez Coreea de Nord și, deşi ar fi prea recunoscut, mă tem că va trebui să renunț la visul meu (din provoca faptului că nu știu deşi mă vor ucide sau nu. Nu e ca și ar fi făcut în țara lui… aşadar pur și simplu nu știu)

  Am făcut camere pe ici pe acolo, dar nu m-am salariat niciodată cu real. Din provoca stimei mele de sine, vreau să găsesc altceva de făcut mai întâi, dar am pierdut o mulțime de locuri de treabă de vanilie și pur și simplu sunt nasol să le păstrez :/ Cu toate acestea, nu am nicio problemă să mă angajez pe total față de cameră odată ce sunt pe total încrezător. .

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.