Este corect sau?

Forumuri General Videochat Este corect sau?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Știu că sunt mulți tipi care vor comunica că este întreg pentru un model de cameră. Dar să recunoaștem, nu te vor iubi și nici nu te vor întâlni niciodată. Nu contează deşi ai cheltuit mii pe ele. Odată m-am personalizat cu un model de cameră care nu era nimic grav. Tocmai agreabil, faceți schimb de fotografii. Dar știu că nu s-ar transforma niciodată într-o relație. Dar odată ce încetați să le dați bacșiș sau să le trimiteți money, ei vă vor ignora instantaneu și vor se deplasa mai dincolo. De cele mai multe ori.

  Consideraţie anumite modele de aparate foto. Și se vede prin atitudinea lor și prin modul în care vorbesc cu tine în public, dar alți oameni, ei just, asta e diferit…..

  Ei just, ce părere au oamenii despre asta? O fată începe o conversație sau răspunde la un mesaj pe care i l-ai trimis o zi mai târziu. Neaşteptat iti spun ca esti pe drum sa intri in magazin. Dintr-o dată tăc fără să spună un cuvânt. Nu veți asculta de ei pentru tot restul zilei. Just, mă descurc cu asta, dar ar fi fost falnic deşi poate s-ar fi luat la revedere sau ar fi vorbit cu tine mai târziu sau orice altceva. Just sau…? După aceea dezvăluie-te mai târziu și explodează spunând că m-am întâlnit așa și de ce trebuie să știi totul? Ei just, nu le-ai cerut să-ți spună acolo toată ziua, așa că de ce devin amuzante?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.