Este Chaturbate într-o stare de declin?

Forumuri General Videochat Este Chaturbate într-o stare de declin?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Mai multe modele mi-au spus recent că veniturile lor din Chaturbate sunt în scădere. Au văzut și alții această tendință și care crezi că sunt motivele?

  Am vrut să văd deşi aceasta este o problemă cu traficul, așa că am făcut o comparație rapidă între CB și MFC pe Google Trends. Graficul care arată căutările Google pentru „chaturbate” și „myfreecams” ​​sugerează, cel puțin superficial, că CB continuă să-și crească traficul, în timp ce MFC este în decădere pe termen lung:

  Care sunt unele dintre posibilele cauze ale scăderii veniturilor în contextul creșterii traficului de spectatori?

  O posibilitate ar putea fi ca spectatorii să cheltuiască mai puțini money mai rapid decât cresc spectatorii. Un alt unghi în acest substrat ar putea fi faptul că noii vizualizatori incrementali pe care Chaturbate i-a adăugat sunt freeloaders. Deoarece CB este curajos determinată de veniturile din publicitate pe care nu le împarte modelului, schimbarea mixului de marketing de la spectatori plătitori la veniturile din publicitate aduce beneficii CB, dar dăunează modelului.

  O altă posibilitate ar putea fi ca industria să devină saturată de concurență. S-ar putea ca multe dintre aceste noi site-uri mai mici, ar fi Camsoda, să ofere o economie mai bună spectatorilor și, prin urmare, componenta plătită a audienței site-ului ar putea să dispară alene pe multe alte site-uri, lăsând CB cu spectatori mai puțin plătitori.

  Toate acestea sunt tocmai o ipoteză. Are cineva date bune care să ajute la construirea unui motivare pentru un stabilit întâmplare?

  Pentru modele: deşi observați această tendință, răspundeți la ea?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.