este BongaCams?

Forumuri Lista Camsite Videochat Bongacams Forum este BongaCams?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  După știu deja majoritatea membrilor înregistrați ACF, eu (și serviciul CGC) proiectez cifru și dezvolt lucruri / rezerve pentru artiștii webcam.
  În ultimele două luni a trebuit să refuz amabil circa 30 de aplicații încât nu sunt familiarizat cu platforma BongaCams.
  Toate solicitările au înun editarea bio, dar nu sunt familiarizat cu ce se acceptă pe pagina de profil a artistului webcam… da, am văzut imagini, ceva text elegant, dar mai ales vechiul „myspace” sau hi5. Vedere.
  Deşi există artiști web care sunt activi pe această platformă și au cunoștințe despre ce soi de cifru de marcare / etichete html funcționează sau sunt acceptați de această platformă, vă rugăm să-mi spuneți, dar din ceea ce am văzut până azi, elementele de bază ale imaginii și ale textului sunt toate există. S-ar putea sa gresesc.
  PS: Nu am putut descoperi un soi de documentație despre BongaCams care să acopere editarea și conținutul biografiei la prima vedere… ar putea fi acolo undeva…

  @ bongacams – aveți vreo „înțelepciune” de împărtășit?
  În cele din urmă, deşi această platformă este suficient de flexibilă pentru a permite codul de markup personalizat adăugat de înspre executantul camerei web, CGC-ul nostru vă va extinde galeria cu șabloane BongaCams.
  Deşi nu, totul este just

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.