Escrocheria unui partener de tabără?

Forumuri Suport modele videochat Escrocheria unui partener de tabără?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna ziua,

  Pentru început, mă numesc Alex, sunt nou în comunitate, dar îmi plac cam girls și tot ce fac ele. Am foarte mult consideraţie pentru toate modelele, indiferent de , calup sau mulţime.

  Eram extravagant să intru în industria cu ceva timp în urmă și am început să cercetez funcționează totul. Am găsit o fată pe Instagram, Jessica, care umbla după o nouă rulotă și, după ce a trimis mesaje înainte și înapoi o moment, a întrebat deşi aș fi întâlnirea ei pe cameră. Am acceptat, tare, încât rezista unei femei frumoase? Și mi-a trimis un link în care spunea că trebuie să înregistrez un nume înainte să ne putem întâlni. Ea a spus că există o taxă de 1,95 pentru înscriere și in ce perioada primesc linkul este o înscriere pentru o serie de site-uri online diferite, inclusiv parteneri de campament și afaceri online mature sau ceva de genul. Îmi este chinuitor să-mi dau seama deşi acest lucru este întemeiat încât a fost atât de convingătoare prin mesaj, întocmai mi-a trimis o poză cu ea ținând o fragment de hârtie cu numele meu pe ea, așa aș fi rugat să-mi ușurez preocupările.

  Sună ca o înșelătorie sau modelele își găsesc într-adevăr potrivirile pe Instagram? Deşi este o înșelătorie, stop un adolescent de 22 de ani în această combinaţie? Videoclipuri solo, companii mari etc.?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.