Efectul pe care muzica îl are asupra vârfurilor

Forumuri Suport modele videochat Efectul pe care muzica îl are asupra vârfurilor

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Hei, am în minte un experiment social care mă controla deşi cineva l-a experimentat deja sau ar fi dispus să îl încerce.

  Am studiat psihologia la facultate, dar asta a fost azi aproximativ 20 de ani și azi lucrez ca pompier, așa că mă interesează acest experiment tocmai să văd deşi ajută modelele să primească mai multe sfaturi.

  Am observat că camerele în care modelele de camere redă muzică adesea îi încurajează pe oameni să rămână mai mult timp. Dar a descoperit cineva că anumite muzică îi încurajează pe oameni să dea mai mult bacșiș?

  Cred că muzica care este redată direct prin difuzoare, mai degrabă decât redată pe un radio în fundal, sună mai just și muzica optimistă creează o aer mai bună, dar ce zici să încerci melodii cu mesaje subliminale care încurajează oamenii să dea bacșiș.
  Sugestia mea este ca data viitoare in ce perioada un model are o cameră plină de oameni cu jetoane, să pună melodia lui David Guetta „ Money”. Și vezi deşi are vreun efect asupra cantității de bacșișuri primite.
  Cred că ar fi putut deţine un impact și mai potrivit deşi modelul intona și mimează împreună cu o adaos din cântec.

  Clar, există și alte melodii care ar putea fi testate, dar să-i spunem cântecul de control.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.