Efectele prozei romantice asupra camgirl-ului comun: un studiu

Forumuri General Videochat Efectele prozei romantice asupra camgirl-ului comun: un studiu

 • Post
  Eliza
  Participant
  none

  Cu ceva timp în urmă, interesul meu pentru acest temă a fost stârnit după ce am observat un idiot idiot, care nu-și dă bătăi, care vorbește despre „înotul în valurile” iubirii unui model. M-am întrebat de multe ori, băieții ăștia ajung vreodată cu prostiile astea? Un membru care nu este francez îi comunica „je t’aime” unui model care nu este francez? Este elegant? Sau este tocmai tampit? Știu ei ceva ce eu nu știu?

  Disperat de răspunsuri, am decis să-mi las deoparte dezgustul față de acest conduită suficient de mult pentru un toceală științific. Am conceput un experiment simplu și mi-am propus să ajung la fundul lui. Rezultatele au fost cel puțin surprinzătoare.

  Am postat următorul text în camere de pe două site-uri:
  „Tu trezești o ardoare copleșitoare în mine, forțându-mă să îngenunchez în timp ce implor să mă bucur de extazul incredibilei tale sexualități. Mă rog pentru o singură atingere, ca să muri fericit.”

  A trebuit să-l postez ca o postare în două părți pe un site, dar nu eram pe drum să-mi compromit creativitatea scurtând-o. Mi-am limitat testarea la camere lente în care nu se întâmpla mare lucru. Nu am dat bacșiș, pentru a menține reacțiile libere de orice părtinire tip gălăgie. Au fost eșantionate diferite naționalități, luând informații despre locația modelului și profilul lingvistic la valoarea nominală. Interacțiunile cu modelele sunt listate în întregime (cu excepția uneia la care am revenit și am dat un pont/chat mai târziu). Niciun model nu a fost deteriorat și toate au fost eliberate la sfârșitul experimentului.

  Azi, să trecem la datele brute…

  Spoiler: site rusesc 1, 5 în cameră. Niciun raspuns.
  romanesc, 1 in camera. Părea foarte nedumerit pentru un secundă.
  bulgară, 10 în cameră. Mi-a trimis un mesaj privat „Bună ziua)”
  Ucraineană, 5 în cameră. Niciun raspuns.
  columbian, 3 în cameră. Niciun raspuns.
  letonă, 5 în cameră. Niciun raspuns.
  Poloneză, 5 în cameră. dupa amiaza
  „model: stoooooooooop” (interesant)
  „Sunt just”
  „model: pe primul vârf”
  „eu:”
  „model: motive”
  moldovenesc, 4 in camera. Părea confuz pentru câteva secunde. După aceea, cu o figură enervată, a scris „bună ziua”.
  Greacă, 2 în cameră. Pune imediat un emoticon.
  Marea Britanie, 9 în cameră. A spus „lol multumesc”
  American, 4 in camera. El a spus: „Ne putem petrece puțin?”

  Este de remarcat faptul că 2 dintre modelele de pe acest site m-au adăugat pe lista lor de prieteni și au început să îmi trimită mesaje private din senin. Aşadar, deşi întâmpinați probleme în a obține modele care să vă urmărească, această abordare poate fi ceva ce doriți să luați în considerare. Spoiler: site rusesc 2, 4 în cameră. Niciun raspuns. Ăsta a fost postat cu câteva minute înainte: „catodul: a admira frumusețea unei femei nu se măsoară prin nuditatea ei, tocmai cu un simplu zâmbet vom viziona cât de frumoasă poate fi”. Este un document chinuitor de urmat. Acest rezultat ar trebui probabil eliminat.
  romana, 5 in camera. Niciun raspuns.
  Bulgar (a avut probleme în a descoperi un bulgar, a înlocuit pe cineva de la „Paradis”), 9 în cameră.
  „model: =))))”
  „model: foarte poetic”
  Ucraineană, 3 în cameră. S-a mijit și a rostit cuvintele în timp ce citea (foarte afectuos, dar m-a făcut să cred că ar putea deţine necesitate de ochelari). După aceea o figură de dispreț total.
  columbian, 10 în cameră. Niciun raspuns.
  Leton (nu am găsit un leton, înlocuit cu un canadian), 11 în cameră. Fără răspuns, dar cel mai fără răspuns pe care l-am întâlnit. #datbuttfromthefront
  Poloneză, 5 în cameră.
  „model: ooh”
  „model: sunt fără cuvinte” (satiric)
  Moldovan (fara moldoveni, inlocuit cu „Europa”), 6 in camera. A postat o emoticon . Am pus un emoticon care plânge. Nici un alt răspuns.
  Greacă (a înlocuit o locație pentru „Țara” cu greacă. Dar părea puțin grecească), 7 în cameră. Niciun raspuns. Păcat, încât deşi ar fi reușit să mă facă să deschid, deţine niște păreri foarte reale despre acele gene false exagerate pe care le purta. De râs.
  Marea Britanie, 4 în cameră. Azi asta a fost total neașteptat. Nu sunt întocmai sigur ce să fac din asta. dupa amiaza…
  „model: băieţel”
  „model: te rog”
  „model: scrieți în pm”
  „model: nu în public”
  „model: just?”
  „eu :k”
  American, 8 in camera. Ea a râs, a spus „Aww”, s-a jucat puțin cu sânii, după aceea s-a întors și și-a fastuos fundul. Nu o să mint, ăsta m-a făcut să mă simt vinovat, ba întocmai m-a făcut să pun la îndoială etica micului meu . Dar atunci poate că juca pentru altcineva. De deopotrivă, asta a fost pentru știință.

  Transsexualii au fost utilizați ca grupare de control. L-am experimentat în niște săli presupus vorbitoare de engleză pe 3 site-uri. Interesant este că a fost întreg ignorată în toate camerele trans, fără excepție.

  Așa că, după puteți viziona, diferite camgirl-uri au răspuns, unele în moduri pe care întocmai și freeloaders-ul le-ar putea descoperi favorabile. Probabil că îmi va reţine câteva luni pentru a examina întreg datele, dar acest lucru este deja cert; conversația romantică pare a fi o alternativă viabilă la bacșiș în unele cazuri.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.