Editori de imagini gratuite și utile și lista de software de tranzacționare în loturi!

Forumuri General Videochat Editori de imagini gratuite și utile și lista de software de tranzacționare în loturi!

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salutare tuturor, am cautat pe forum si nu am gasit un temă recent sau dedicat pentru aşa de instrumente. Consider ca toate modelele deţine necesitate de acest tip de software la un moment dat in activitatea lor si daca este GRATUIT, este si mai just. Modul în care văd acest temă este să enumerez cele mai importante utilitare gratuite de editare a imaginilor și, de deopotrivă, să le folosesc pentru asistență. Modelele controla face asta sau asta în acest software și alții răspunde.

  Voi începe prin a menționa 4 utilități gratuite de operare în lot și de editare a imaginilor:

  1. Photopea Este mai mult sau mai puțin o clonă Photoshop care poate fi folosită direct în browser și întocmai fără a realiza un cont. Vine cu mii de șabloane prefabricate și, tare, este probabil să-ți pornești propriul proiect de la zero. Pentru cei familiarizați cu interfața Photoshop, utilizarea Photopea va fi o simplă simplă. Pentru începători, încercați să începeți cu un șablon la alegere (puteți folosi și cuvinte cheie pentru a umbla după șabloane) și vedeți mergeți de acolo. Un sfat pentru începători, asigurați-vă că selectați comenzile Selectare automată și Transformare din colțul din stânga sus al aplicației, o va face mult mai ușor de utilizat.
  Accesați Photopea aici: https://www.photopea.com/

  2. Pixlr Un alt editor de imagini bazat pe browser care a evoluat foarte mult în ultimii ani. Cred că ăsta ar putea fi mai ușor de utilizat pentru începători, deoarece oricare sculă din panoul din stânga vine cu o descriere detaliată, dar, tare, deşi nu ați folosit niciodată un sculă de editare înaintat, ar putea dura ceva timp pentru a vă potrivi la interfață și opțiuni. Pixlr oferă, de deopotrivă, șabloane pentru a începe, dar nu toate sunt gratuite, cele care sunt Premium sunt marcate cu un filigran.
  Accesați Pixlr aici: https://pixlr.com/

  3. FastStone Image Viewer 4. FastStone Photo Resizer Sunt aplicații desktop pentru Windows care în opinia mea sunt esențiale pentru orice model. Nu vă lăsați induși în eroare de numele său, deoarece Image Viewer și Photo Resizer fac mult mai mult decât atât. Menționez aici tocmai câteva dintre opțiuni… puteți roti imagini cu un singur clic, puteți potrivi culorile, completa efecte, măști, puteți completa filigrane pe imagini, puteți converti imagini în loturi etc.
  Descărcați FastStone Image Viewer și FastStone Photo Resizer de aici: https://www.faststone.org/

  Simțiți-vă liber să partajați nu numai software bazat pe Windows, ci și Apple, Android, Linux etc.

  Cu stima, Ionut

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.