Editor Camgirl Bio Live

Forumuri General Videochat Editor Camgirl Bio Live

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Sunt încântat și, de deopotrivă, foarte încântat să prezint acest sculă unic și curajos de editare pentru artiștii webcam Chaturbate / Camgasm.

  Camgirl Bio Editor este un personalizare de șabloane profesionale, dar ușor de utilizat, creat de designeri și dezvoltatori web independenți în strânsă colaborare cu comunitatea camgirl (nu artiști), proprietarii de studiouri și artiștii webcam: Rebeliarose, Krave, Danielheart, DellanyElla, redglove, LallyEssence etc. atât de mulți alți oameni minunați.

  Slujbă.
  Platforma a fost lansată publicului în noiembrie ca versiune beta, ceea ce înseamnă că dezvoltăm constant serviciul în culise și, de deopotrivă, pe front-end. Adăugarea de teme noi, galerii grafice noi, tutoriale video suplimentare, îmbunătățirea funcționalității editorului cu funcții uimitoare de care sunt sigur că oricui le va plăcea să profite din masiv.

  Inceputul.
  Am început să-mi ofer serviciile pentru nișa industriei camsite în 2007 și o mare problemă a fost procesul de personalizare a utilizatorilor, care a fost foarte greoi pentru majoritatea colaboratorilor mei. Azi câteva luni am avut ocazia să încep o conversație prietenoasă cu Gérald (IndieBill) și mi-a sugerat să găsesc o modalitate de a exclude sau de a face cumva procesul de personalizare mai puțin tehnologic, mai puțin frustrant și adaptat pentru utilizatorii necalificați. Ei just, instrumentul Camgirl Bio Editor face autentic asta.

  Copiaza si lipeste.
  Practic, editorul oferă posibilitatea de a selecta și edita un șablon prestabilit din galeria de șabloane fără a scrie o singură linie de cifru. Tot ce aveți necesitate este să adăugați conținutul dvs. înlocuind valoarea implicită. Procesul de instalare este… poți anticipa? Da, copiați și lipiți… așteptați, faceți clic și lipiți.

  Aşa nu trebuie să înveți HTML (inline CSS), nu trebuie să creezi elemente grafice (deşi vrei). Da, orice actor de cameră web poate deţine o pagină bio atrăgătoare, întreg editabilă, fără nicio abilitate.

  Funcționalitate.
  Azi aceasta este prezentarea care te va impresiona.
  Editorul are mult potențial in ce perioada vine vorba de personalizare, dar modul în care îl utilizați fi subordonat de dvs.
  Permiteți-mi să vă dau câteva exemple.

  Cu un singur clic, puteți schimba fundalul temei principale din panoul de opțiuni din bloca laterală.

  Puteți schimba imaginea antetului principal (majoritatea șabloanelor folosesc această particularitate) adăugând adresa URL a imaginii găzduite în opțiunea disponibilă din bloca laterală. Da, panoul de opțiuni din bloca laterală din dreapta face ca magia să se întâmple.

  Butoanele sociale pentru Twitter, Lista de dorințe Amazon și Pamper Me (care este generică) fi înlocuite prin câmpul URL și acceptă link-uri externe.

  De deopotrivă, oferim o galerie grafică de butoane deşi doriți să le utilizați (deja găzduite).

  Casetele de text editabile vă oferă posibilitatea de a edita și completa texte personalizate.

  Unele dintre șabloane folosesc text simplu ca nume pentru secțiuni sau elemente grafice (titluri de imagini pentru secțiuni). Anticipa ce… editorul vă oferă și funcțiile de editare pentru acele elemente.

  Poate doriți să schimbați titlul secțiunii Regulile camerei în Eticheta camerei mele… puteți face acest lucru prin editarea textului simplu sau… deşi secțiunea folosește un grafic, puteți schimba acel element cu propria spectru. Simplu și ușor de utilizat.

  Alte sfaturi minunate de editare? Ce zici de un meniu de bacșișuri sau o listă de bacșișuri clasificate?

  Da, este probabil și este susținut de unele dintre șabloane.

  Secțiuni de creare a jetoanelor?
  Ei just, editorul nu vă poate da bacșiș, dar vă poate oferi noi oportunități de a primi sugestii (întocmai și offline) și de a vă crește veniturile online.

  Magazin și secțiuni Video.
  Da, vă puteți vinde articolele digitale sau non-digitale direct din pagina dvs. de cronologie sau… așteptați… cu ajutorul secțiunii Video vă puteți vinde videoclipurile înregistrate de înaltă însuşire folosind servicii externe (IndieBill poate fi vreunul dintre ele).
  Atât secțiunea Magazin, cât și secțiunea Videoclipuri acceptă cel puțin previzualizarea imaginii în miniatură, dar unele dintre șabloane au, de deopotrivă, o scurtă descriere a articolului/video, nume editabil și numărul de jetoane.

  Anunță-mă deşi subiectul meu este chinuitor de digerat, da, știu, o mulțime de informații, dar nu am terminat încă, așa că te rog spune-mi… Mulțumesc.

  Mijloace.
  Oricare poate folosi resursele noastre grafice, este liber să le folosească în proiectele personalizate sau ca inspirație.

  Serviciul oferă anteturi grafice pentru secțiuni, butoane sociale și pictograme sociale (cele foarte populare pictograme plutitoare/lipioase), dar intenționăm să adăugăm elemente grafice generice, după cum și carduri plocon de la diferite servicii externe după cum Amazon, Victorias’s Secret, Macys și alte servicii. vrei sau folosești deja.

  Ok, subiectul are o mulțime de informații.

  Deoarece Camgirl Bio Editor este un slujbă bazat pe comunitate, cu transparență deplină și o secțiune structurată, trebuie să le menționez și pe acestea, pe lângă funcționalitatea editorului.

  Secțiunea de blog este folosită pentru știri, secțiune de forum (tutoriale, sfaturi de editare, interogari și răspunsuri, colț pentru dezvoltatori), sistem de bilete de asistență cu asistență umană live.

  Am menționat mai sus despre transparență, așa că permiteți-mi să adaug câteva rânduri.

  Editorul este lansat în prezent ca versiune beta, ceea ce înseamnă că încă dezvoltăm editorul, completăm secțiunea, adăugăm noi șabloane, grafice, tutoriale etc.

  Din păcate, versiunea actuală nu acceptă accesul la editor receptiv. Da, puteți accesa site-ul web printr-un dispozitiv mobil sau orice alt dispozitiv care nu are legătură cu computerul. Această problemă nu poate fi dezvoltată în continuare, deoarece platforma Chaturbate nu acceptă markup CSS receptiv. Șabloanele folosi% ca esenţă pentru imagini și elemente, dar acest lucru le face semi-responsive (lățime fluidă) și nu sunt întreg receptive.

  De deopotrivă, funcționalitatea „touch” nu poate fi aplicată editorului din multe motive. In ce perioada accesați site-ul web printr-un dispozitiv mobil, site-ul poate ivi funcțional, dar veți deţine dificultăți la editarea unui șablon prin intermediul editorului.

  Se încarcă pagina. Un alt temă la care lucrăm cât mai rapid este pagina de încărcare. Știm că vă place rapid, simplu, ușor de utilizat și vă vom obține „încărcare rapidă” cât mai curând probabil.

  Editorul folosește rezerve găzduite extern (cloud) și un server extern și sincronizat cu front-end (interfața editorului); Sincronizarea dintre servere și solicitările HTTP ar putea încetini încărcarea paginii editorului.

  Oricum, sper că veți descoperi acest sculă uimitor util și ușor de utilizat, deoarece a fost creat cu drag de comunitatea de artiști webcam și cu ajutorul camgirl-urilor / băieților.

  Încă ceva… nu ezitați să interacționați cu noi, nu vom mușca. Expedia-ne comentariile sau sugestiile tale.

  Ne va se desfăta să răspundem la toate sugestiile sau criticile.

  Încercați – și nu uitați să vă distrați și să fiți creativ.

  Dan N

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.