după notă privată

Forumuri General Videochat după notă privată

 • Acest subiect are 0 răspunsuri, 1 voce și a fost actualizat ultima dată acum 7 luni de Denisa.
 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  aşadar ăsta este primul meu post pe acest forum și nu sunt sigur deşi este prea mult la stânga, dar este ceva la care m-am gândit mult! Sunt puțin sub un an la cameră, așa că mai am MULTE de învățat, dar vreunul dintre lucrurile despre care m-am întrebat este după notă privată. Sunt pe MFC, așa că am obiective de canotaţie în desfășurare, dar sunt disponibile și cele private deşi se contacta minimul împreună cu o număr de bacșiș înainte. Membrii clubului sunt scutiți de gratuită prealabilă, așa că am întotdeauna vigilenţă să clarific că atunci in ce perioada mă întorc în camera mea dintr-un privat, unde explic lipsa acesteia, dar mai sunt câteva lucruri pe care mi le-am întrebat in ce perioada mă întorc dintr-un privat. .

  Întotdeauna încerc să nu amân prea mult de la trecerea de la „în privat” la „dincolo de cameră”, aşa încât camera să nu fie întreg eliminată deşi mai rămân membri… dar rar asta înseamnă o mică schimbare de ținută sau o cameră puțin mai dezordonată decât am început… sunt aceste lucruri importante pentru membrii care m-au servit? În mod satiric, nu mi-aș tinde niciodată ca cineva să aibă impresia de „secunde neglijente” (să nu mă înjosească sau altceva), dar nu vreau să scot magia din modul în care m-au găsit. Stau ei în timpul meu privat știind că s-ar putea să mă vadă enervat după aceea?

  Și în sfârșit, este fals să menționez timpul potrivit pe care tocmai l-am petrecut? Este atât de fierbinte sau este stins? De obicei, merg la camera mea principală de chat cât mai curând probabil, cu excepția cazului în care este un privat stupid de lung, așa că orice sfat este oportun.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.