dulap amazon

Forumuri General Videochat dulap amazon

 • Acest subiect are 0 răspunsuri, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 1 an de Denisa.
 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Îmi cer scuze dacă acest subiect a fost deja discutat la nesfârșit, dar am vrut să mă asigur că alte camere sunt la curent cu opțiunea de vestiar Amazon disponibilă pentru livrarea anonimă a listei de dorințe. Puteți primi articole de pe listele dvs. de dorințe direct la aceste dulapuri de unde le puteți ridica. Pare o opțiune viabilă pentru cei care doresc să evite să-și folosească adresa de acasă sau să fie nevoiți să cumpere o căsuță poștală.
  Singurul dezavantaj al acestui lucru este că dulapurile nu sunt disponibile peste tot, așa că nu este o opțiune viabilă pentru toată lumea.

  Puteți adăuga o adresă de dulap Amazon la lista dvs. de dorințe mergând în agenda dvs., făcând clic pe opțiunea dulap și căutând o locație în apropierea dvs.

  Sper că acest lucru îi ajută pe alții! Dacă cineva are contribuții sau îngrijorări cu privire la această metodă, nu ezitați să împărtășească.

  Dezvăluire completă: sunt încă extrem de nou în ceea ce privește camera și încă nu am creat o listă de dorințe Amazon, așa că nu am nicio experiență personală cu aceasta sau cu dulapul Amazon, de altfel. Dar am făcut destul de multe cercetări și mi se pare legitim.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.