dublu turnat pvts

Forumuri Suport modele videochat dublu turnat pvts

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  (MOD-uri: eliminați tema deşi nu este adecvată)

  Buna tuturor,

  Prima mea postare și o întrebare care mă tulbură în ultima moment.

  Cunosc multe modele de transmisie duala in CB si MFC atunci cand sunt in public; pare o modalitate validă de a face niște jetoane suplimentare, dar dezactivează-l in ce perioada intri în Pvts. Recent, am auzit sunetul „sfat de cealaltă adaos” in ce perioada sunt pe Pvt sau spion și am observat că unele Pv-uri au fost lansate public sau de grupare pe cealaltă adaos (și poate mai multe). Am 2 ecrane, așa că este destul de ușor să găsesc camera cu același conținut „privat” în flux pentru ca toată lumea să o vadă.

  Este acest lucru depăşit? Deși sunt destul de convențional in ce perioada vine vorba de Pvts, m-am gândit că, deoarece plătesc pentru asta, distribuția este limitată la mine și la oricare dorește să plătească să spioneze, cu excepția cazului în care TPvt pe MFC sau „fără spion” este marcat de model în CB . .

  Banuiesc ca ar fi just daca ma intreaba modelul odinioară, daca ma deranjeaza daca se difuzeaza…poate da, poate stie ea, fi subordonat de starea de spirit. A face asta la spatele meu se simte ca o încălcare a încrederii.

  Ce crezi? Sunt tampit că mă simt așa?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.