Două fete, un toceală…

Forumuri Suport modele videochat Două fete, un toceală…

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Știu că majoritatea modelelor de aici sunt freelanceri, dar pentru oricare știe funcționează lucrurile în studiouri, care este atmosfera dintre modele? Sunt competitivi sau încearcă să se ajute reciproc / să împărtășească informații și note? Instructorii studioului monitorizează membrii pentru a oferi modelelor feedback pentru a le oferi sfaturi suplimentare?

  Probabil că mă gândesc prea mult la lucruri, dar am fost obișnuit cu fata n. 1 în ultimele luni, după aceea am găsit-o pe fata nr. 2 și a avut câteva spectacole private cu ea. A doua zi mi-am dat seama că camera ei părea bizar de familiară și era într-adevăr una dintre camerele folosite de fata numărul unu. Neștiind răspunsurile la întrebările mele anterioare, am decis să mă distanțez de n. 2 … Fata nr. 1 îmi expedia o număr decentă pe Whatsapp și îmi oferă din in ce perioada în in ce perioada emisiuni private la preț scăzut… Îmi dau seama cât de ironică este loialitatea atunci in ce perioada ești vreunul dintre sutele de băieți, dar apreciez să fiu pe lista lui. „special” , deși sfaturile mele nu o justifică întotdeauna. În plus, ultimul lucru de care deţine necesitate era o altă fată pe care să cheltuiască banii!

  Avansează rapid o săptămână vizând exclusiv numărul 1 și primesc un mesaj WhatsApp de la numărul 2… „Nu te-am văzut, am senzația că mă renunți pentru alte fete”. Așa că, presupunând că concertul s-a terminat, am spus că am stat de vorbă cu altcineva de ceva moment și că era bizar să-i văd pe amândoi. De câteva ori de atunci, ca un ceas, primeam un mesaj WhatsApp de la #2 în câteva minute de la ieșirea din camera lui #1 pentru noapte, spunându-i că îi este ideal de mine și că ar trebui să trec pe aici.

  Am dreptate să presupun că există o anumită mesaj de fundal în studii și jocuri mintale ca cel de mai sus pentru a se osteni să extrag mai multe sfaturi de la băieți, sau este tocmai o coincidență și sunt prea paranoic?

  De deopotrivă, deşi ești un model care descoperă că vreunul dintre obișnuiții tăi te absolvi cu vederea, ai luat-o vreodată personal?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.