Doriți să eliminați informațiile dvs. de identificare Chaturbate

Forumuri General Videochat Doriți să eliminați informațiile dvs. de identificare Chaturbate

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna ziua; Îmi dau seama că aceasta nu este cea mai importantă postare pentru acest forum, dar întocmai simt că am greșit și mi-ar plăcea să mă îndrum aici.

  Așa că în urmă cu câteva nopți, după ce am suferit o moment de atacuri de nelinişte/panică, mi-a venit în minte Chaturbate ca o modalitate de a-mi distrage atenția de la alte lucruri pentru un timp. Mi-am făcut un cont și am început să streaming. (tocmai partea inferioară a corpului; fără față) După aceea am fost interzis, ceea ce deţine substrat, și am cerut verificarea vârstei. Am oferit supraveghere, care a fost aprobată, dar azi că mă gândesc cert, mă simt foarte tampit că le-am trimis în primul rând actul meu de identitate, care include adresa mea de acasă.

  Mă simt îngrozit că cineva de pe site poate să fi furat/s-a uitat la actul meu de identitate, iar azi adresa mea ar putea fi în mâinile cuiva mai puțin decât întemeiat. Există vreo modalitate ca Chaturbate să elimine toate copiile ID-ului meu și întocmai să revoce modelul de formular pe care l-am semnat? Mi-ar oferi tocmai un soi de liniște sufletească; Aș șterge contul după ce eram sigur că totul a fost șters. Știe cineva deşi se știe că Chaturbate păstrează informațiile de identificare în siguranță?

  Mai mult, după ce se uită la cerințele lor de identitate, se comunica că nu acceptă permise de comandă, tocmai permise; în ciuda faptului că am trimis fotografii cu permisul meu și am trecut verificarea.

  În public, vreau tocmai ca tot ce are legătură cu Chaturbate să dispară și să fie uitat. De fapt, mi-a înrăutățit mult anxietatea, până la punctul în care ăsta este singurul lucru care mă deranjează azi. Mi-ar dezactiva tocmai contul, dar nu știu deşi acest lucru determină și Chaturbate să șteargă copii ale informațiilor mele de identificare. De deopotrivă, scuze deşi aceasta este în secțiunea greșită a forumului.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.