Doamnelor, de cine s-a săturat [site name banned*3]?

Forumuri Suport modele videochat Doamnelor, de cine s-a săturat [site name banned*3]?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  În acest moment, există o petiție de închidere definitivă [site name banned*3].com
  Unii dintre voi s-ar putea să vă bucure să fie postați pe acel site, în timp ce alții nu doresc să fie postați pe site. [site name banned*3] îți oferă opțiunea de a raporta postări și ei spun că le vor „dezbate”, dar știm cu toții că acest lucru nu se întâmplă NICIODATĂ. Facem un raport și după aceea nu se face nimic.
  Petiția de închidere [site name banned*3] are necesitate tocmai de încă 560 de semnături. Puteți să semnați acest lucru și să îl distribuiți prietenilor și altor modele de cameră. Să lucrăm împreună pentru a înconjura acest site.

  Acest site nu hărțuiește tocmai modele de camere, ci și fete minore, mame, fiice, surori, aproximativ TOATE femeile. Băieții folosesc acest site ca o modalitate de a le expedia pe fete să facă lucruri pe care nu le-ar face în mod normal.

  Iată link-ul înspre change.org unde puteți lectura petiția pentru mai multe informații sau deşi sunteți punct să o semnați azi, vă puteți face semnătura anonimă deşi nu doriți ca numele dvs. să fie afișat ca semnatar.
  Încă 560 de semnături nu înseamnă nimic, o putem face deşi toți facem un secundă din ziua noastră pentru a semna și a distribui acest link.

  http://www.change.org/petitions/united- … t-of-women

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.