[Discussion] Ce părere aveți despre algoritmul de localizare actual al Chaturbate?

Forumuri General Videochat [Discussion] Ce părere aveți despre algoritmul de localizare actual al Chaturbate?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Sunt extravagant să știu ce părere aveți despre asta și sunt organizate lucrurile întocmai azi. Să avem o conversație sinceră despre asta.

  Deşi acest lucru trebuie mutat în Verificat, modificările vă rugăm să faceți acest lucru.

  Ok, aşadar despre ce e treaba?

  De la înființarea Chaturbate, algoritmul de plasare favorizează NUMAI streamerii cu cei mai mulți spectatori în camera lor, indiferent de feedback-ul privind satisfacția clienților, calitatea fluxului (atât audio, cât și video), calitatea conexiunii și alte valori care ar putea fi utilizate pentru a diferenția streamerii legitimi de cei. care probabil nu sunt.

  Tot ce conta era că, cu cât o fată deţine mai mulți spectatori în camera ei, cu atât clasamentul ei era mai ridicat, ceea ce a transformat site-ul într-un concurs de popularitate dezastruos.

  Ca atare, am observat consecințe dezastruoase, ar fi modele care folosesc roboți pentru a-și îmbunătăți plasarea și nu numai că încetinesc performanța site-ului, ci și pun streamerii nou sosiți într-o poziție incomodă în care le este mai chinuitor să obțină tracțiune indiferent de locul în care se află. .calitatea transmiterii și conținutului acestuia. încât le este FOARTE greoi pentru telespectatori să le găsească.

  Sigur, site-ul a făcut câțiva pași pentru a fixa acest lucru și a îmbunătăți lucrurile, ar fi integrarea suportului OBS în site și schimbarea algoritmului, aşa încât NUMAI acele conturi cu token-uri să aibă greutate în locația site-ului. Cu toate acestea, ăsta este încă un concurs de popularitate și, din păcate, lucrurile nu s-au schimbat prea mult. De fapt, este încă destul de greoi pentru noii veniți să câștige tracțiune tocmai încât camerele lor sunt îngropate și întocmai și azi, există mulți (neconfirmați, dar zvonurile spun) care folosesc metode de pălărie neagră (hacking) pentru a injecta jetoane înspre roboții din într-un soi. . Nu este extraordinar ca un site să funcționeze așa și tocmai îi doare pe streameri.

  Este cert că lucrurile trebuie să se schimbe. Așa este, site-ul este al cincilea cel mai mare site pentru camsite de pe Internet și cea mai mare campament, din punct de vedere al traficului, conform analizei SimilarWeb. Date care par similare cu cele arătate de clasamentul Alexa. Acest lucru îl pune deasupra Streamate (discutabil datorită etichetelor lor albe nesfârșite) și MyFreeCams, așa că, deşi mă întrebați pe mine, fiind cel mai popular site de camere de pe internet înseamnă că trebuie să fie cât mai transparenți probabil cu streamerii și să încerce să se asigure că toată lumea are o șansă corectă de a-și dezvolta marca pe site.

  Sigur, la sfârșitul zilei, agitația transmițătorului este cea care contează cel mai mult, dar nu crede toată lumea că este loc considerabil de îmbunătățire aici?

  Sa discutam.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.