Diferite meniuri de bacșiș pentru diferite nopți?

Forumuri Suport modele videochat Diferite meniuri de bacșiș pentru diferite nopți?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna fetelor!

  Așa că mă gândesc să devin un model non-nud (sau softcore) și am câteva idei de nopți speciale/tematice pe care le-aș deţine în mod regulat pentru a păstra dormitorul meu un loc distractiv.

  Sunt încă destul de nou în acest sector și era pe drum să adaug meniul meu de sfaturi la profilul meu, deoarece cuvintele pe acest temă sunt oricum limitate. Dar m-am gândit că ar fi distractiv să am un meniu normal de bacșiș în oricare zi, care să fie disponibil tot timpul și, de deopotrivă, meniuri speciale de bacșiș care se potrivesc cu temele acelor nopți și erau disponibile tocmai pentru bacșiș la acele momente specifice. (ceva de genul o dată pe săptămână).

  Ei vor rămâne pe profilul meu, deoarece acele spectacole ar deţine loc în mod regulat. M-am gândit că va aduce o careva varietate și poate motiva paharele, deoarece acele opțiuni nu ar fi disponibile tot timpul.

  Am vrut să știu părerea ta despre asta. Crezi că poate fi confuz? Desfătare? Cineva dintre voi face ceva asemanator? Găsesc acest forum foarte util, așa că sunt întotdeauna satisfăcut să vă citesc sfaturile.

  Mulțumesc deşi îți faci timp să răspunzi la asta! Îmi cer scuze și deşi am făcut unele greșeli, engleza nu este limba mea maternă, așa că se poate întâmpla…

  Pupici tuturor.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.