Diferența Ohmibod și Kiiroo Esca?

Forumuri General Videochat Diferența Ohmibod și Kiiroo Esca?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Care este relația dintre Ohmibod și Esca lui Kiiroo, care seamănă mult cu Lovense Lush? Este confuz tocmai încât numele produsului este Esca, dar demonstrațiile lor online arată Ohmibod ca vreunul dintre siglele afiliate. Din câte îmi dau seama, Kiiroo produce hardware-ul Esca, iar Ohmibod este o însoţire parteneră care construiește o anumită aplicație de jucărie și vinde Esca într-un soi de contract OEM cu Kiiroo. E întocmai asa?

  Din câte am înțeles, Ohmibod nu este favorabil pentru o show publică CB. Se pare că Esca/Ohmibod nu captează în mod fiabil sunetele de vârf. Lovense Lush are o aplicație care se integrează mai just cu CB și utilizează Bluetooth pentru a controla Lush. Se va schimba în curând, sau Ohmibod nu încearcă încă să copieze acel design?

  Oricare a folosit atât Lush, cât și Esca, se simte? Unii spun că Esca are vibrații slabe. Cu cat mai nerezistent?

  În cele din urmă, interesul meu autentic aici este să găsesc cea mai bună jucărie de utilizat de la distanță cu aplicația FeelConnect. Urăsc aplicația Lovense Remote, din motive pe care le-am documentat într-un alt thread. Esca ar trebui să lucreze cu FeelConnect nativ. A experimentat cineva să folosească Lush cu FeelConnect? Funcționează?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.