despre acei oaspeți

Forumuri Suport modele videochat despre acei oaspeți

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Mă deplasez cu desfătare prin MFC fără să învoială multă atenție numărului de camere. Dar nu cu mult timp în urmă, am fost martor la un model popular care i-a fost chinuitor să finalizeze o numărătoare inversă. De fapt, ea a remarcat numărul de camere (peste 800) și, deși a experimentat să-și mențină comportamentul obișnuit, veselă, nu a fost chinuitor de văzut că era exasperată că participau un interes atât de mic de băieți. Am derulat în jos și am fost surprins de datele din paranteze de acolo: marea majoritate a oamenilor din cameră erau oaspeți, așa că clar că nici măcar nu erau potențiali clienți și tocmai încercau produsele gratuit. (Sunt totuși convins că este un defect uriaș în modelul de afaceri, dar bănuiesc că obișnuiții ies din acea grupare, așa că asta este o altă discuție.)

  Întrebarea mea este care este un interes normal de oaspeți/de bază, brut în camera ta la un moment dat? Sper că aceasta nu este o întrebare invazivă, dar sunt extravagant de asta. Deşi dansezi zâmbind și glumiți cu 200 de oameni în cameră, dar tocmai o mână dintre ei au jetoane în buzunare (restul au mâinile în buzunare), să nu fii descurajat de asta? Te joci într-o cameră de 40 sau într-o cameră de 200? Te concentrezi tocmai pe balbucitori și basculători și ignori majoritatea tăcută?

  Și, tare, comentariul tău pentru mine este: „Prietene, trebuie să reflectezi la chestiuni mai importante!” Hei, e dimineața devreme și am timp liber pe mâini!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.