Design de jocuri și decor

Forumuri General Videochat Design de jocuri și decor

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Așa că m-am gândit în ultima moment (uh-oh) că s-a vorbit mult despre designul profilului și ceva despre designul scenei colț/camera, dar nu am văzut prea multe discuții despre bricolaj și designul profilului.

  Complet nicio judecată pentru aceia dintre voi care optează pentru jocurile de mucava/sticky note keno sau de masă albă sunt ieftine și ușor de schimbat și totuși îl înțeleg pe total… Sunt foarte destoinic și am mers pe platourile de filmare și la școala de garderobă. caut mereu modalități de a-mi flexibiliza mușchii designului și de a personaliza lucrurile pentru marca mea.

  A proiectat cineva plăci grozave sau roți care învârt sau piese inteligente? Sunt sigur că tuturor de aici le-ar plăcea să vadă fotografii (mi-ar plăcea!)

  Personal, plănuiesc să amenajez un circ distractiv în noua mea locuinţă și o tablă de vrăjitoare keno, un minge , după cum și câteva jucării personalizate din silicon pentru noul an. Știu că există moduri mai simple de a face lucrurile; lăsați baloanele să plutească sau lipiți-le de perete etc. dar personal mă simt mai cu câteva piese interesante și sper că elementele de design funky și mixte vor ademeni oamenii în cameră și îi vor ademeni să se joace.

  Să auzim câteva dintre ideile și proiectele tale, puncte bonus pentru fotografii!

  Calatorii fericite!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.