Deşi un cumpărător obișnuit al unei camere nu mai poate bacșiș, ar trebui să se distanțeze de cameră?

Forumuri Suport modele videochat Deşi un cumpărător obișnuit al unei camere nu mai poate bacșiș, ar trebui să se distanțeze de cameră?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Just, aceasta poate fi o întrebare stupidă care merită un răspuns , dar eu sunt un panda tampit, așa că o voi controla oricum.

  Nu mi-am dat seama niciodată de site-uri de videochat video până azi, dar cred că fi o individ sociabilă… (Îmi imaginez că azi îmi dau ochii peste cap, așa că voi comunica tocmai sau poate că este tocmai încât am un portofel decent, sunt o vanilie ca la naiba, și să fac cereri minime în cel mai potrivit întâmplare în privat.) De deopotrivă, tind să fiu un carmin obișnuit pe CB de la una, poate două camere foarte mici, mai degrabă decât să mă ramific. Poate că modelul este extravagant, poate sunt o vorbăreală blândă, sau poate că sunt bellinică, dar vine un moment în care întocmai deşi spun „Bugetul nu îmi permite să dau bacșiș pentru astăzi”, sunt încă de multe ori invitat să petreacă timpul și să discutăm tocmai în timp ce modelul este online.

  Totuși, azi economisesc pentru alte cheltuieli mai mari, ceea ce înseamnă că practic nu dau bacșiș pentru o cameră întocmai azi… punct.
  Aceasta este problema mea și aș evalua perspectiva unui model în acest substrat – nu mă deranjează să discut in ce perioada , dar m-aș simți puțin vinovat că nu dau bacșiș. Deşi ai avut un membru cu care ți-a fascinant să vorbești, dar persoana respectivă nu a mai putut da bacșiș, ai distinge ca membrul…
  A.) Te-ai dus / ai plecat fără să spui un cuvânt? (Deşi da, este incomod deşi membrul se întoarce? Lol)
  B.) Ați fost sincer spunând „Economisesc pentru o plăţi mare și nu bacșiș mult timp” ( ar fi luni)?
  C.) Ați ignorat problema până in ce perioada ați dovedit că ați avut o problemă cu ea?
  D.) Altceva???

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.