Declanșează-ți afacerea cu camerele foto

Forumuri General Videochat Declanșează-ți afacerea cu camerele foto

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salut!

  Mi-am renunțat recent la funcţie pentru a face camere cu normă întreagă și s-a dovedit a fi mult mai chinuitor decât anticipasem. Am fost membru al comunității MFC de mulți ani. Caut să devin un model de cameră cu normă întreagă, dar m-am lovit de un zid in ce perioada vine vorba de disciplina de a stabili un program și cu veniturile mele generale și mediul de cameră care ademeni clienți. Îmi este chinuitor să am o conversație cu mine in ce perioada încep să transmit mai mult de 30 de minute. fac ca oamenii să participe? Pun interogari adresate oamenilor din camera mea, dar fără rezultat.
  Plănuiesc să stabilesc un program zilnic în care să transmit în flux la anumite ore timp de câteva ore în timpul zilei și câteva ore noaptea până in ce perioada îmi dau seama ce funcționează cel mai just pentru mine, dar sunt foarte frustrat de cât de puțin banii pe care ii am. realizarea.

  Vreau să folosesc diferite site-uri web pentru a-mi crește opțiunile de câștig. M-am înscris la Chaturbate și sunt incredibil de copleșit de secțiunea de aplicații și roboți și de abordarea de codare a acestui site web. Deşi cineva are recomandări despre ce să se concentreze atunci in ce perioada începe cu CB, aș evalua foarte mult. O listă bună cu alte site-uri de cam pe care le veți folosi și ce vă place la ele ar fi, de deopotrivă, de mare sprijin.

  Mulțumesc mult!!
  -Frankie

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.