Deci, un cadou bun sau o greșeală?

Forumuri Suport modele videochat Deci, un cadou bun sau o greșeală?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună ziua tuturor –

  Sunt un novice aici și destul de nou în privința privirii fetelor cu webcam în public. Postez un alt site, dar am lectură câteva dintre postările de aici și toți parți destul de tari și sinceri, așa că iată. Nu știu ce devine lung și plictisitor, așa că îmi cer scuze deşi stop în acel loc.

  Aşadar, sunt pe acest alt site și sunt de 6 luni. Nu am fost niciodată privat. Anume niciodată. Am intrat în camere, mi-am făcut lista de favorite și am vizitat în mod regulat camerele a vreo 4-5 femei cărora încercam să le dau bacșiș de 10 dolari în oricare săptămână, rar mai mult, alteori mai puțin. Nu am stat niciodata mult intr-o camera, 10-20 de minute maxime. De obicei, eram mai puțin acolo încât ea mergea la privat sau aveam băieții pe podea care aveau necesitate de mine la slujbă sau eram în afara serviciului și eram atât de obosit încât îmi făceam griji că aș comunica o prostie deşi stam prea mult. Sunt genul de individ care intră, salută, nu comunica niciodată bb, este prietenoasă, găsește o oportunitate pentru complimente adevărate și niște râsete bune, sfaturi și pleacă. A fost distractiv, fetele erau și mi-a rupt ziua.

  Totuși, o femeie a ieșit în evidență: foarte fermecătoare, foarte amuzantă, foarte bună și corectă, dar fermă cu camera ei, și tachinatoare. Era cert că făcea asta de ceva timp și deţine o bază uriașă de fani, dar s-a simțit și suficient de confortabil pentru a prezenta puțin din ea însăși. Într-o zi, mi-a spus că tu (eu) ar trebui să-ți salvezi ponturile pentru un privat. În mod bizar, m-am gândit curând la un privat cu ea, dar nici nu am vrut ca primul privat să fie ea care mi-a văzut gunoiul în momentul în care a deschis privatul sau întocmai să plece. Așa că, am îngrijit un „pre-date” – un tur al locului în care lucrez (am propriul meu magazin mic) într-o noapte în care era întemniţat, ca să putem vorbi și să ne cunoaștem mai just. Știam că este o consultare, dar nu ceea ce ar implica mai mult decât o salutare fără gunoi.

  Ei just, data a mers magnific. Ăsta e cuvântul afurisit. Prima și în cele din urmă cea mai bună adaos a fost că nu mi-am putut face camera să funcționeze, ceea ce s-a dovedit a fi un idiot și nu făceam clic pe butonul camerei de pe site-ul tău. Așa că sunt ca un rahat, vreau să-i arăt prin magazin, el comunica că vrea să mă vadă și arată minunat, am o cămașă și o tunsoare nouă și nu să arăt rahat, darămite gunoaie sau cumpărături . . Asta a fost o benedicţie într-un soi, așa că am vorbit timp de o oră, până in ce perioada am rămas fără jetoane. Ei… Am rămas fără jetoane după ce am adăugat câteva. Ea a spus că își dorea foarte mult să mă cunoască, că m-a făcut să râd în hohote, asemenea și ea. Am vorbit și câteva lucruri serioase despre cameră, despre bărbați și femei, și ne-am făcut complimente foarte frumoase și sincere. Ea mi-a făcut ziua. La naiba, săptămâna mea.

  Așadar, e-mailuri frumoase și cochete și vizitând camera ei săptămâna viitoare, mi-a venit o idee. Amândoi vrem să facem o altă programare ca să mă poată viziona pe mine și cu magazinul, dar trebuie să fiu puțin cumpătată. Dar nu am mulți money, și surprinzător (pentru mine) sunt străfund îndrăgostit de această femeie, mai am indemnizaţie, chirie, provizii, plata casei etc. Nu sunt nebună, dar nu vreau tocmai 15-20 de minute de la această femeie.

  Oricum, am petrecut o săptămână cu mesaje și chat-uri în cameră. Atunci Mr. Wonderful are o idee: ea spusese o întâmplare amuzantă despre și-a salvat ursulețul preferat din coșul de gunoi. Așa că, am găsit un sanctuar de animale în statul lui (habar n-am în ce oraș se află și nici nu-mi pasă), și sponsorizez un urs real pe numele lui, tocmai numele, nu i-am cerut niciodată și niciodată nu-l voi pretinde. nume. Nume. M-am dus în camera ei să-i spun, încât voiam să-i văd fața in ce perioada i-am spus. Se pare că și mulți alți tipi au făcut-o și m-am simțit ca făcând adaos dintr-o creștere a testosteronului la biata femeie. A experimentat să recunoască ceea ce spusese, dar după aceea , din nou în privat. Așa că i-am trimis un mesaj în care îi spuneam din nou ce am făcut, scuzele mele încât fac adaos din valul mare, raționamentul meu pentru dar și unde poate viziona o poză cu ursul pentru care l-am adoptat, ei just, cred că pentru noi. Am spus că sper să vă placă. Ea nu a avut timp să citească e-mailul sau să-i răspundă, așa că juriul încă nu cunoaște reacția ei reală.

  În sfârșit, acești băieți ajung la licitație: m-am gândit, ei just, deşi îi cade pe spate și el comunica „hei”. Sunt un tip romantic și m-am gândit că ar fi falnic să fac asta: să arăți că sunt vigilent la detalii și că îmi vine în minte un plocon interesant. Deşi asta iese, ei just, recunosc, ar fi un pic de înțepătură acolo. Poate că era tocmai drăguță, iar discuția grozavă cu mine a fost tocmai o altă conversație cu un tip drăguț pentru ea. Dar ACUM mă întreb deşi asta a fost prea devreme în viața reală și deşi asta o va speria. Un pic prea impulsiv sau aproximativ de casa unui tip cu o consultare. De la un tip distractiv și încet la Say Hello to Uncle Creepy, există o singură limită. Prea nou pentru a cunoaște protocolul și prea salariat pentru a fi pus frâna unei idei romantice (poate prea devreme?).

  Așa că iată: un plocon falnic și vigilent sau o greșeală înfiorătoare? Sfaturile viitoare sunt de deopotrivă binevenite, inclusiv faptul că probabil aveți necesitate de un editor.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.