Deci, cum merge grupul nostru de site-uri noi astăzi?

Forumuri General Videochat Deci, cum merge grupul nostru de site-uri noi astăzi?

 • Post
  Adela
  Participant
  none

  Se pare că mă uit la o mulțime de site-uri noi recent și că văd ce fac ei este de fapt mai interesant pentru mine decât micile suișuri și coborâșuri ale site-urilor vechi mari. Asta nu înseamnă că tendințele generale, creșterile sau scăderile sau schimbările mari ale site-urilor respective nu sunt importante. Dar este mai interesant să vezi noile site-uri, deoarece este probabil să vezi începutul viitorului!

  Aşadar haide…

  Bongacams are 8 modele online cu 6 telespectatori în camera de sus, Camcity are 4 dormitoare, 30 de telespectatori în partea de sus și 20 în următoarea, dar aproximativ în totalitate oaspeți.

  Scoreslive are 25 de camere de chat online din care 8 în privat și restul în chat gratuit, deși cred că toate sunt studiouri europene.

  Freecamstars are 26 de camere de chat live cu webcam care afișează o varietate de gazde de columbiene, dar numai numere de spectatori cu o singură cifră, inclusiv oaspeți. Unele sfaturi zboară totuși, deoarece unii dintre acești spectatori au credit (au o pictogramă $ în chat, aşa încât să poți ști întocmai și ca spectator)

  Liveparadise cu 4 camere, în timp ce Casscams nu are niciuna.

  Nici Freefantasy. nu are niciunul.

  Așa că azi este un mixaj extraordinar. Speram să văd mai multe. Și încă așteptăm lansarea http://www.redvelvetdesires.com/ și http://www.brijelle.com și http://classycams.com/. Așa că rămâneți pe fază.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.