Deci cred că cineva a încercat să mă proxeneteze online?

Forumuri Suport modele videochat Deci cred că cineva a încercat să mă proxeneteze online?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salutare tuturor. Deşi există un thread ca ăsta, îmi cer scuze; Trebuie tocmai să povestesc această experiență și sper să obțin ceva limpezime asupra ei.
  Aseară am făcut prima mea show completă (ok, în al doilea rând, dar în timpul „primului” meu internetul a dispărut și a trebuit să sun un tech lol). Un model a intrat în camera mea și a început să-mi trimită prin DM niște sfaturi care au fost foarte utile, păreau cu real autentice. După aceea m-a împins să creez un Skype pentru ca „șeful” să-mi facă o „promovare”. Am fost avertizat să nu folosesc Skype așa că am făcut o oprire, dar felul în care a fost prezentat m-a făcut să mă întreb. . . Deşi nu m-aș fi stat pe gânduri, întocmai aș fi putut să mă îndrăgostesc. Eu folosesc MFC; A avut cineva o experiență similară? Cred că am fost înșelat sau încercarea a fost făcută oricum și nu sunt sigur deşi ar trebui să raportez această individ sau ce. . .
  Probabil sună atât de naiv, dar ultimul lucru pe care vreau să-l fac este să încalc regulile, să fac întâmplător ceva despotic, să pierd money etc.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.