Deci am o întrebare cu care am nevoie de ajutor.

Forumuri Suport modele videochat Deci am o întrebare cu care am nevoie de ajutor.

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Just, am mai văzut un temă similar cu ăsta în trecut, dar au existat câteva diferențe cheie, motiv pentru care am ales să încep un temă nou.

  Practic, eu și partenerul meu am vorbit mult despre viitor în ultima moment și subiectul căsătoriei a apărut și amândoi vrem să facem, în cele din urmă, acel pas împreună. Există un singur lucru care îl tot deranjează pe partenerul meu (nu îl deranjează prea mult, dar și-ar tinde să-și ușureze paranoia). Partenerul meu este îngrijorat că eu, fiind lucrătoare , aș putea să-i mușc de fund la un moment dat în viitoarea lor profesiune. În prezent lucrează la gradul lor de networking. Scopul partenerului meu este să obțină un loc de treabă în VOIP. Acest lucru i-ar pune într-o funcţie de tip cancelarie care ar fi pe partea formală a lucrurilor. Asta vor să facă cu viața lor. Deşi ar fi să ieși la serviciul lui că fac treabă … partenerul meu este îngrijorat că i-ar putea leza șansele de a se angaja. Convingerea mea despre acest temă este că atâta timp cât nu apar niciodată în nimic cu mine, ceea ce fac pentru slujbă nu le poate dăuna. Mai ales că vorbirea despre la locul de treabă este considerată hărțuire .

  Postez asta aici încât am crezut că lucrătorii sexuali de aici ar cunoaște legile mai just decât mine. Așa că, deşi vreunul dintre voi ne-ar putea oferi partenerului meu și mie mai multe informații, ar fi foarte stimat.

  (De deopotrivă, deşi există ceva despre asta în modele, pur și simplu nu să merg încât nu sunt o fată cu webcam. Sper să fiu odată ce situațiile de viață se vor schimba. Dar nu face asta încă. Aşadar da, sunt un lucrător . Numai că nu este un model de cameră)

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.