De ce se înscriu modelele în studiouri?

Forumuri Suport modele videochat De ce se înscriu modelele în studiouri?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna tuturor! Sunt un membru care sper să fiu mai informat despre studii. Studiourile este ceva despre care am vorbit puțin cu un fost model de și văd că este menționat tot timpul pe forum, dar aș evalua gândurile tuturor pentru a putea obține o perspectivă mai bună!

  În primul rând, înțeleg că studiourile probabil nu sunt rele, dar simt că am văzut mult mai multe povești de groază decât orice pozitivitate în jurul lor. De pildă, hărțuire/talent intensă în cazul în care modelul se gândește să plece, forțând modelul să lucreze (fără să-i pese de sănătatea modelului) sau intimidare, luând un interes mare din avantaj ( ar fi mai mult de 50% +), limitând foarte mult libertatea alegerea modelului în rularea camerei, sau întocmai obliga niște escrocherii pe ici pe acolo. Toate acestea sunt anecdotice, așa că vă rog să-mi spuneți părerile voastre cele mai informate despre această problemă.

  Am probleme să înțeleg autentic care sunt beneficiile lucrului într-un , către deosebire de a fi întreg autonom. Înțeleg că un oferă, în public, echipamente decente pentru cameră/o cameră în care să lucrezi/poate întocmai niște „promoții” de cameră (deși rar împotriva TOS ca scripturi gură), dar mai este ceva care îmi lipsește?

  Este într-adevăr tocmai costul inițial care îndruma oamenii în aceste locuri poate precare (… sau poate, contracte)? Este o tactică de momeală și comutare? Sau altceva de care nu știu? Poate că există și o diferență regională (ex. studii în România)?

  Acest lucru va diferi de la o individ la alta, dar eu tocmai caut înțelepciune în acest substrat. Vă rog să-mi corectați dezorientarea!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.