De ce roșu?

Forumuri General Videochat De ce roșu?

 • Post
  Adela
  Participant
  none

  Anume nu, cuminte, de ce roșu? Este chestia cu „doamna stacojie” sau ceva afund înrădăcinat în minte? De ce sau de ce „roșul” este considerat ?

  Ok, un pic de fard roz pe care îl înțeleg, poate o atingere de ruj. Toate îi oferă unei fete acea înfățișare emoționată de parcă sângele curge din provoca, sperăm, unei anumite excitații .

  Dar in ce perioada se extinde asta la lenjerie roșie, pe care poate o poți înțelege puțin, sau mai brutal, la un site web roșu?

  Încă mă uimește că livejasmin reușește să supraviețuiască cu acel design roșu oribil peste tot. Dar cred că funcționează pentru ei, deoarece știu că au experimentat alte culori pe diferitele lor site-uri, dar din moment ce rămân la roșu pe site-ul lor principal, probabil că funcționează pentru ei.

  Poate că vor deţine victorie, dar întotdeauna am crezut că a avut victorie * în ciuda * roșului, poate datorită varietății sale bune de gazdă, navigației simple, prețurilor moderate etc.

  Se pare că cineva crede că poate are victorie * din provoca * din provoca roșii sau a aspectului întreg, motiv pentru care azi avem camtocam, care este deținut de compania britanică din spatele camcontacts.

  Poate că s-au gândit că sunt prea conservatori, știu că britanicii își fac griji pentru asta rar și au decis să o schimbe și, practic, să cloneze un site de victorie.

  Vă puteți gândi la un alt motiv?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.