De ce modelele părăsesc camerele fără avertisment?

Forumuri Suport modele videochat De ce modelele părăsesc camerele fără avertisment?

Participant
    RO

În ultimele luni, unele dintre preferatele mele au dispărut neaşteptat. Unii și-au șters întreg conturile de cameră și de rețele sociale, iar alții pur și simplu au dispărut. Mă deprimă puțin. Un model cu care am vorbit mult trecea printr-o mulțime de frământări personale și întocmai m-a lăsat să mă întreb deşi e just in ce perioada a dispărut neaşteptat de pe internet. Ea a spus că a început să facă camere web pentru a plăti școala și cheltuielile de întreținere și a fost foarte mulțumită de camerele web, dar după aceea prietenii ei au aflat și i-au dat greutăți. S-a confruntat cu multă rușine și izolare și a abandonat școala întocmai înainte de a părăsi camera. Era super inteligent și aproximativ terminase școala, așa că întocmai mă deranjează că a trebuit să treacă prin toate astea. Tare, îi consideraţie intimitatea și dorințele ei de a rămâne în linişte. Bănuiesc că vreau tocmai să fiu sigur că atunci in ce perioada modelele pleacă, totul se deplasa just. De obicei este așa?

• Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.