De ce există un stigmat asociat cu camera?

Forumuri General Videochat De ce există un stigmat asociat cu camera?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  I-am spus recent prietenei mele despre ceea ce fac și ea nu părea să se gândească prea mult la asta, de fapt, părea puțin supărată de asta.

  În afară de oamenii care sunt întreg religioși, nu văd de ce camerele sunt considerate proaste sau ciudate. Sunt la facultate, dar nu am avut niciodată 9 până la 5 locuri de treabă obișnuite, ideea de a sta la cancelarie timp de 8 ore pe zi să primesc comenzi de la cineva mă dezgustă mult mai mult decât orice se poate face la camera.

  Prietenul meu va munci probabil 8 ore pentru a face ceea ce aș face eu 2 într-o zi proastă.

  sunt eu cel care ia o decizie ciudată? Nu exagerez in ce perioada spun că nu văd niciun motiv pentru care cineva ar crede că camera este o idee proastă.

  Poți să-ți alegi singur orele, nu trebuie să lucrezi in ce perioada nu ai ospăţ, ești literalmente plătit pentru a fi complimentat la oricare 2 minute (nu se osteni să spui că nu-ți plac unele complimente) , esti platit extrem de just, poti calatori si totusi sa faci money de oriunde in lume, esti platit sa te masturbezi?

  Încât locul în care mă aflu în viața mea azi este o funcţie de vis și o mană divină și întocmai îmi pare rău pentru prietenii mei care au slujbe regulate la oră, în care își petrec cea mai mare adaos a săptămânii, urând ceea ce fac. Avem o singură viață, de ce ai vrea să petreci 40 de ore la o funcţie de rahat pe care o urăști?

  Aşadar, te rog, spune-mi, de ce stigmatul?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.