De ce atât de mulți telespectatori muți pe CB și MFC?

Forumuri General Videochat De ce atât de mulți telespectatori muți pe CB și MFC?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Schimbam e-mailuri cu un model cu care m-am împrietenit foarte just și, într-o discuție, am rugat-o să enumere lucrurile care i-au fascinant cel mai puțin despre a fi model de cameră web. Aproximativ de partea de sus a listei ei era că atât de mulți bărbați stăteau ore în șir în camera ei și nu spuneau niciodată un bacșiș sau un cuvânt. Trebuie să recunosc că este destul de sinistru. Am fost în camere în care sunt 2000 de oameni, și mai puțin de patru dintre noi dau bacșiș și mai puțin de 10 dintre noi stăm pe chat. Aşadar întrebarea mea pentru voi toți este ce crezi că fac toți acești oameni ore în șir?

  Mă îndoiesc că „chaturbat” ore rotunji privind un singur model. Poate că au zeci de camere de chat deschise și tocmai le scanează frecvent? Poate tocmai înregistrează spectacole și nu sunt de fapt acolo? Întocmai stau acolo, tăcuți și tocmai privesc? Pentru utilizatorii plumburiu, mă întreb adesea deşi aceștia sunt tocmai roboți creați pentru a crește veniturile publicitare ale cuiva. Poate că unii dintre acești oameni sunt timizi sau singuri până la punctul de a fi disfuncționali?

  În acele situații în care tocmai câțiva dintre noi dau bacșiș și există un volum mare de persoane pe lista de patroni, rar sun la cameră pentru a sprijini cu un obiectiv sau un bacșiș. Deşi aceia ar fi telespectatori care au fost implicați în show, cel puțin s-ar aștepta ca unii dintre ei să-l ia pe el și să spună ceva ostil. Dar răspunsul obișnuit este tăcerea deplină. Aşadar da, este sinistru.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.