De ce a devenit MFC plictisitor în opinia mea

Forumuri General Videochat De ce a devenit MFC plictisitor în opinia mea

 • Post
  Eliza
  Participant
  none

  Separ acest lucru de firul „lucruri enervante pe care le poate face un model de cameră”, încât altcum ar deturna/deviaza acel fir.

  Un model s-a întrebat de ce etichetez un site plictisitor care are mii de modele care îți îndeplini toate fanteziile și care sunt din aproximativ orice climat cultural sau etnic din lume.

  Ei just… asta sună extraordinar, nu? Mii de femei te așteaptă… nu? Pentru a satisface orice fantezie sau depravare… nu?

  Potrivit..

  În primul rând: ceea ce caut/căutam pe Myfreecams nu era de fapt .

  Tare, îmi plac sesiunile ocazionale unu-la-unu cu un model, dar probabil că aș da bacșiș unui model tocmai încât. Totuși… îmi place și chatul inteligent cu oamenii… de fapt, îl prefer. Mi-ar plăcea să discut despre lucruri pe care le consider interesante.

  Dar… iată chestia: Din acele mii de modele la care se referă acest model, 80% nu vorbesc o limbă în care fi destoinic: nu vorbesc rusă sau spaniolă… și încerc să am o conversație inteligentă cu un model ale cărui singure fraze în engleză sunt: ​​„You tip”, „show me” și „private bb?”.

  Așa că am rămas cu sute în loc de mii…

  Azi, dintre acele sute, 85% încearcă să răspundă aceleiași piețe țintă: managerul conservator de vârstă medie până la înaltă, din Midwest până în vestul SUA, deoarece aceștia sunt cei care au banii și îi cheltuiesc pe site-uri. De cameră. Prin urmare, nu aveți voie să discutați anumite subiecte în camerele dvs., deoarece vă poate leza veniturile, de pildă.

  În mod cert nu fac adaos din acel grupare țintă. Sunt un tip liberal din Europa de Occident care cu greu câștigă suficient pentru a se elucida și tot cheltuiește o adaos din câștiguri pe modelele care îi plac.

  Și după aceea, dintr-o dată, am rămas cu zeci, în cel mai potrivit întâmplare, în loc de mii…

  Adăugați la asta faptul că dintre acele zeci, unii se conectează în momente în care nu sunt disponibil din provoca serviciului sau a somnului… alții se conectează foarte neregulat, nevăzându-le zile, săptămâni sau luni rar. Unii lucrează pentru studiouri și/sau promotori (ar trebui să spunem proxeneți aici… încât la asta se rezumă de obicei) care le spun ce să facă și sunt plătiți și spun… Unii se conectează tocmai pentru un timp foarte limitat de oricare dată încât sunt speriat că le va leza scorul camerei..

  Și ai 1, poate 2 pe zi pe care, deşi ai noroc, le poți ancheta.

  Așa a devenit MFC plictisitor pentru mine.

  Bineînțeles, s-ar putea să nu fiți de învoială sau să credeți că aceasta este o încercare proastă de trolling, dar așa simt că lucrurile au ieșit… Nu mai văd niciun model care să facă spectacole de ceramică, să sufle butelcă sau să sude… măiestrie sau arhitectură în chatul public din nou. Iar numărul de modele pe care le glumi despre efectuarea unei verificări de îndemânare și să fac asta, sau deşi nu fac asta, a scăzut la 3 azi.

  Aşadar… gândurile tale te rog

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.