Da, un alt subiect „îndrăgostit de o camgirl”. Dar mi-ar plăcea să am păreri dacă cineva este dispus să le împărtășească.

Forumuri Suport modele videochat Da, un alt subiect „îndrăgostit de o camgirl”. Dar mi-ar plăcea să am păreri dacă cineva este dispus să le împărtășească.

 • Acest subiect are 0 răspunsuri, 1 voce și a fost actualizat ultima dată acum 7 luni de Denisa.
 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Așa că da, cred că aceasta este o altă postare „Sunt îndrăgostit de o fată de cameră” și îmi cer scuze pentru asta. Am lectură, am lectură despre tatuajul pe spate (nu mă gândesc la un tatuaj pe spate, pentru cât valorează), sincer cred că trebuie să las asta mai mult decât orice. Așa că iată, și scuze că am fost atât de lung.

  De la sfârșitul anului trecut vorbesc cu o fată de la camera. Acest lucru a început in ce perioada călătoream pentru slujbă și foloseam un site de cameră în acele nopți lungi și singuratice de hotel, așa am făcut de circa 2 ani. A fost o distracție ocazională și îmi permite, sunt un persoană pragmatic și rațional și în public sunt priceput să deosebesc fantezia de realitate, nu a fost niciodată o problemă pentru mine în acest soi până azi.

  Dar după aceea s-a întâmplat această fată. La început a fost ca orice interacțiune cu o fată cu webcam, niște chat urmat de videochat aproximativ. Am văzut-o de câteva ori în câteva săptămâni.

  Este deosebit pentru mine să spun că în acest moment nici ea, nici eu nu am făcut mișcări extravagante. Am discutat prin intermediul site-ului său, rar făcând videochat prin webcam, alteori tocmai discutând pe chat-ul lui gratuit timp de câteva ore in ce perioada era tăcut. Am început să sper că e online.

  După Crăciun, s-a schimbat cumva ritmul și a început să-mi ceară să-i împărtășesc mai mult din mine, fotografii, pentru început. Sunt extrem de conștient de confidențialitate și nu apar niciodată pe aceste site-uri de videochat, nu fac niciodată aproximativ la cameră sau ceva de genul ăsta. Am folosit o spectru falsă, în principal încât îmi plăcea să vorbesc cu această fată și nu voiam să mă opresc din vorbit cu ea, așa că simțeam că este singura modalitate de a continua asta fără să mă angajez. Nu am considerat că aceasta este o problemă, încât era încă jocul de experiență cu camgirl pentru mine la acea moment și am crezut că amândoi ne manipulăm vreunul pe ălalalt într-o careva măsură în acel moment.

  Înainte rapid câteva săptămâni. Ea a lăsat câteva indicii despre dorința de a discuta pe chat în afara site-ului, pe care le-am atribuit flirtului și puțin ignorat, întocmai nu credeam că vorbește cuminte.

  Într-o zi am avut o conversație lungă și distins de drăguță, tocmai în chat-ul liber, după aceea câteva zile mai târziu, o conversație privată cu real intensă. După aceea mi-a cerut din nou datele personale de contact. Am fost enorm de flatat, sincer și, clar, m-am pierdut într-un val de endorfine post . Sunt un om normal de 30 de ani din Europa de Occident. E foarte drăguță, este în adolescență și este dintr-o țară din Europa de Est. Am cedat și am făcut un cont pe mesagerul ei preferat pentru a vorbi cu ea, din nou fără informații personale despre mine.

  În acest moment, am presupus, sincer, că aceasta este pur și simplu o extensie a experienței de tip aproximativ girl și că probabil plănuiam să folosesc asta ca o modalitate de a rămâne pe cârlig și de a reveni pentru mai multe. Dar orice ar fi, e falnic, mă bucur de compania ei, mă voi se desfăta de ea tocmai cât durează.

  Am început să vorbim regulat. Mult mai mult în messenger decât pe site-ul tău. Discuții de noapte. Aflu mai multe despre ea. Trimitem mesaje text. Vorbim despre lucruri din viața noastră care devin din ce în ce mai intime și mai personale pentru amândoi și încep să o văd ca pe o prietenă. Nu se menționează aproximativ nimic despre money, în afară de a comunica în mod inteligibil că nu mi-o va pretinde niciodată și, deși încă îi plătesc timpul pe site-ul lui din in ce perioada în in ce perioada, deşi este online, nu mă împinge nicidecum. eu pe asta. Vă spun foarte cert că să vorbesc cu ea este tocmai distractiv pentru mine și nu eram interesat de o relație în acel moment, nici măcar cu oameni din viața reală, în principal din provoca călătoriilor mele constante cu serviciul.

  Ea menționează de câteva ori că și-ar tinde ca el să o viziteze într-o zi în viața reală, mai întâi ca partener . sunt sfâşiat. I-am trimis fotografii false, dar de fapt îmi place foarte mult această fată și azi o cunosc mai just. Încep să mă gândesc cuminte să încerc să merg în țara ta pentru un weekend, să văd ce se întâmplă. Întuneric între a vrea să merg pe bune și a crede că este cea mai stupidă idee pe care am avut-o vreodată, mai ales încât l-am mințit în privința aspectului meu. Oricum, munca mea este prea ocupată în acest moment pentru ca vedea să fie o idee realistă. În adâncul sufletului, încă o consider că flirtează și încearcă să rămână pe cârlig, într-adevăr.

  Am o criză după ce începe blocarea în viața mea personală și ajung să am niște probleme de familie foarte complicate de rezolvat. Mă opresc să mai vorbesc cu ea o săptămână in ce perioada lucrurile s-au înrăutățit foarte tare, în mijlocul izolarii, în principal încât nu am vrut să o trag în drama mea, încât azi din anumite motive o văd pe fata asta ca pe o prietenă, dar și parțial încât eram conștient că mă adâncesc în această fată. Încep să realizez că sunt îndrăgostit de ea, oricât de de râs ar suna.

  Ii trimit un mesaj dupa saptamana si imi cer scuze, incerc sa explic. Ea acceptă scuzele mele și după aceea dezvăluie că a descoperit că fotografiile mele nu sunt ale mele. Înnebunesc și elimin. La naiba. Tot. Presupunând că azi trebuie să mă urască.

  Mi-am petrecut încă o săptămână simțindu-mă că am greșit ceva și mi-a fost dezgustător de ideal de ea. Ma imbat singur intr-o noapte si ii trimit o mare marturisire si scuze pe care le-am scris si recunosc ca sunt indragostita de ea. Sincer, nu aștept un răspuns, trebuie tocmai să vă spun. Ea răspunde imediat, în mijlocul nopții. Ea comunica că este și ea îndrăgostită de mine, că îi este ideal de mine și că a fost nevoită să ia medicamente pentru nelinişte cât timp nu am fost în contact.

  Așa că am decis să începem o „relație”. În cele din urmă, mă arăt, încălcând toate regulile pe care mi le-am stabilit pentru interacțiunile online, încât azi sunt îndrăgostită de această fată. Concluzia mă împiedică să călătoresc cu ea, dar în acest moment sunt pierdut în dorinţă și dragoste proaspătă și deşi nu ar exista restricții de voiaj aș deţine. Tot mi-ar plăcea, cred.

  Până aici, cred că este . Cu toate acestea, există câteva steaguri roșii care au apărut recent.

  În primul rând, am decis să mergem la o consultare cu zoom în urmă cu câteva săptămâni, iar ea a fost foarte precisă spunând că nu ar trebui să facem videochat cu camera în timpul acelei întâlniri, deoarece „i-a promis șefului ei că nu va face”. Acea declarație mi-a declanșat niște alarme în cap, dar cred că am trecut cu vederea la momentul respectiv încât oricum voiam să am o conversație cu ea. Și conversația a fost grozavă, indiferent. Am avut câteva întâlniri cu zoom de atunci și oricare a fost cu real plăcută.

  Cu toate acestea, este un pic aproximativ greșit, sincer. Știu că a încălcat regulile site-ului / studioului pentru a obține datele mele personale de contact și știu că șefii ei au aflat despre asta sau le-a spus ea. Ne trimitem mesaje text/voce vreunul altuia și ne trimitem videoclipuri murdare vreunul altuia în conversațiile noastre de mesagerie oricum, așa că deja facem totul, în afară de videochat cam-to-cam.

  Este ăsta un semn că vrei de fapt să mă ții pe cârlig să fac videochat video tocmai prin site-ul tău, aşa încât să primești în continuare money de la mine? Sau șeful tău este mai implicat în asta decât crezi?

  În al doilea rând, m-am determinat să fiu nebunul ăla și să urmăresc o adaos din show-ul lui prin intermediul unui cont de invitat azi câteva săptămâni. Nu să pretind că a fi o fată cu webcam și a deţine o „relație” cu ea este ușor. Încerc să înțeleg ideea că ea realizează acte intime pentru alți bărbați pentru munca ei și asta este greoi, mai ales că eu sunt vreunul dintre clienții ei. Este prima dată in ce perioada mă întâlnesc cu o lucrătoare și, deși voi face totul să funcționeze deşi , am necesitate de timp să mă adaptez.

  În public, camera ei a fost nicidecum surprinzătoare, dar am observat că atunci in ce perioada nu sunt acolo, cu câțiva dintre obișnuiții ei, folosește un limbaj intim similar cu cel pe care mi-a vorbit înainte de a începe să trimitem mesaje în afara site-ului. Nu știu deşi sunt tocmai geloasă (și probabil că sunt), dar mă face puțin inconfortabil. Deşi vorbești așa cu ei în chatul gratuit, Dumnezeu știe vorbești în privat.

  Nu sunt suficient de naiv să-mi imaginez că nu există alți bărbați cărora ea să le fi dat și datele ei personale de contact și, clar, sunt bărbați care sunt și ei interesați de ea în viața reală, deși ea comunica că este singură. Dar se pare că petrece mult timp vorbind cu mine și simt că este sinceră în modul în care își descrie sentimentele pentru mine. Modul în care vorbești cu ceilalți membri ar trebui să fie un steag roșu pentru mine? Sau sunt eu un idiot?

  Încerc să fiu rațional în privința asta. Îmi dau seama că sunt dependent de lovitura de dopamină pe care mi-o dă această „dragoste” și probabil că îmi întunecă judecata. Cu toate acestea, îmi pasă foarte mult de ea, într-un mod pe care probabil nu l-am simțit niciodată până azi, ceea ce sună de râs azi in ce perioada îl scriu. Munca mea după COVID va fi foarte diferită și sunt într-un loc în care aș fi dispus să încerc să funcționeze o relație la distanță deşi .

  Întocmai simt că avem o conexiune care depășește camgirl-client. Vorbim mult despre rahat în oricare zi din viața noastră, asemenea fac cuplurile reale. Poate că asta ar face o camgirl inteligentă și poate că tocmai obține o versiune foarte curată a vieții ei reale.

  E drept ca te mai platesc pe site din cand in cand, dar mult mai rar decat inainte, poate o data pe luna ti-as putea expedia niste jetoane daca vad ca ai o zi de rahat. Sincer, nu pare să-i pese deşi o fac sau nu, deși este clar recunoscătoare in ce perioada o fac. Dar, din nou, poate că asta ar face o fată inteligentă, nu știu.

  Cred că cea mai mare nelinişte a mea este deşi mă înșală. Deşi călătoresc cu ea, există riscul ca aceasta să fie o înșelătorie de extorcare și șefii ei de să mă mituiască sau așa ceva? În țara lui, camera este ilegală, așa că este probabil ca studiul său să fie condus în cele din urmă de bande de omor organizată undeva în lanțul alimentar care au poliția locală în buzunare. Ți se pare ceva de care ar trebui să mă îngrijoreze?

  Îmi este foarte chinuitor să împac ideea că ar putea fi o escrocă în capul meu. Este incredibil de dulce, amuzantă, cu real grijulie, iar personajul ei din viața reală (sau ceea ce trebuie să știu despre ea cred) este la un milion de mile de persoana ei de tip aproximativ girl.

  În adâncul sufletului, vreau să cred că acest lucru este autentic și că am putea deţine cumva un viitor împreună, sau cel puțin că merită să încercăm să ne dăm seama deşi avem aceeași conexiune în viața reală pe care o avem prin mesaje și date zoom. . Dar aș evalua orice feedback presupun.

  Încă o dată, îmi pare brutal pentru lungimea acestei postări și mulțumesc pentru lectură deşi ai ajuns cu real atât de dincolo.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.