Cum v-a afectat FOSTA-SESTA?

Forumuri General Videochat Cum v-a afectat FOSTA-SESTA?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salutare tuturor,

  Chiar dacă „titlul principal” al acestui proiect de lege este *aparent* ceva cu care suntem cu toții de acord (îndrăznesc să spun că nimeni nu este de acord cu traficul videochat!), invers. Încă o dată, o cauză bună a fost abuzată ca un vehicul pentru a institui mai multe agende/vânzări împotriva industriei pentru adulți. Nu este surprinzător, dar totuși surprinzător.

  Acest gen de lucruri s-a mai întâmplat: ne confruntăm cu o cantitate fără precedent de stigmatizare și practici neloiale în industria noastră. În comparație cu mulți dintre voi, sunt încă un nou venit în industrie, așa că aceasta este într-adevăr „prima” mea experiență practică de a-mi vedea mijloacele de existență atacate în altă parte.

  Prin urmare, vreau să fiu educat în acest sens cât mai mult posibil. Aș dori să știu cum proiectul de lege v-a afectat pe fiecare dintre voi, astfel încât să putem înțelege mai bine nenumăratele moduri în care FOSTA-SESTA a dăunat afacerilor noastre respective.

  Pentru mine, am avut deja unele probleme. Unele site-uri pe care le-am folosit pentru promovare mi-au interzis deoarece se tem de litigiile care ar putea urma din a permite membrilor să posteze pe site-uri plătite (de înțeles, nu din vina site-urilor în cauză). Aceste site-uri au fost destul de importante în rețeaua mea.

  Twitter arată mai înfricoșător în fiecare zi. Multe modele evită acum orice etichetă legată de videochat, care ar putea fi de mare ajutor în promovare, creare de rețele și sensibilizare. Am văzut zeci de modele în umbră interzise sau complet „dispărute” doar în ultima săptămână. Simt că o nouă „cultură a ocolirii” ar putea apărea în sectorul adulților al rețelelor sociale; aceasta înseamnă informații mai puțin concise și clare.

  Am fost într-o pauză de cameră (în timp ce toate acestea s-au prăbușit, întâmplător) și sunt puțin curioasă cum ar putea fi lucrurile diferite când mă voi întoarce mai târziu în această săptămână. Vom vedea.

  Oricum, aș dori să aud de la voi toți. Cum te-a afectat asta personal?

  0
  0
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.
css.php