Cum te descurci cu primele solicitante? (MFC)

Forumuri General Videochat Cum te descurci cu primele solicitante? (MFC)

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salutare tuturor!
  Sunt un model de cameră mai nou, iulie va fi a treia lună. Îmi dau seama că rar mă aflu într-o situație și nu știu niciodată să o fac fără să-mi cresc anxietatea.

  Ce faci in ce perioada un membru premium încearcă să te instruiască printr-un program?

  Am avut câțiva membri care mi-au trimis mesaje private încercând să mă instruiască pas cu pas despre să-mi pun emisiunea. Ei vor face 2 sau 3 pereți mici de vârf de circa 5-10 1 sfaturi jeton spunând că încearcă să facă camera să funcționeze, dar după aceea în chat îmi tot spun să-mi dau hainele jos in ce perioada nu am ajuns la numărătoarea inversă. Un stabilit membru s-ar merita pentru o altă individ care dă bacșiș, întocmai deşi este un cumpărător obișnuit de-al meu, iar acest tip nu are nimic de-a face cu bacșișurile mele obișnuite.

  Se pare că există unii membri care simt că, deşi își fac câțiva ziduri, îndruma spectacolul meu și după aceea să-și ia credit pentru anumite lucruri care nu au avut nimic de-a face cu ei în primul rând. Le-am explicat că este programul meu și că nu fac tot ce spun ei încât nu este programul lor. Îmi place să interacționez cu oamenii din camera mea, nu să mă dezbrac în liniște pentru cineva care lovește un perete mic din in ce perioada în in ce perioada. Membrii specifici care fac asta îmi spun să-mi reduc numărătoarea inversă și ce nu. Întocmai și același membru mi-a spus că nu este autentic încât culoarea vârfului era diferită, dar era un vârf mfc depăşit care nu era în cameră și mi-a funcționat.

  De obicei, încerc să spun că știu ce fac și că este spectacolul meu, dar unii se supără pe mine după-amiaza sau în chat-ul public, alții tocmai vor inventa o scuză și vor pleca.

  Pe scurt, cred, mă descurc cu aceste tipuri de clienți care cer lucruri mai rapid decât sunt câștigate? Vreau să încerc să fiu amabil și toate astea, dar este spectacolul meu și in ce perioada oameni ca ăsta încearcă să-mi conducă spectacolul, mă face să simt că nu fac o lucru suficient de bună și mă dezamăgește. Nu simt că mă ajută , dar continuă să se întâmple și rămân fără idei despre să mă descurc.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.