Cum să vă faceți publicitate statutului „NON-NUDE” sau „NEARLY NUDE”.

Forumuri Suport modele videochat Cum să vă faceți publicitate statutului „NON-NUDE” sau „NEARLY NUDE”.

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Așadar, sunt un model non-nud/aproape-nud… așa scrie pe profilul meu, mă dezbrac până la empanadas și rar un tanga, care este cât se poate de goală fără să fii goală.

  În ultimul timp, am făcut ultimele spectacole de grupare nud, deoarece deţine o cameră plină de oameni care vor să mă dezbrac până la chiloți și tanga și vor sta fără bacșiș sperând să-l vadă gratuit. De obicei, oamenii mei obișnuiți merg în grupare (care au fost cei care au făcut ca obiectivele mele de stripping să se întâmple oricum), dar de câteva ori am avut mai mulți tipi la caz care au devenit cu real răutăcioși cu mine încât se petreceau în grupare și Nu mi-am luat empanadas sau mi-au spus că vor să-mi vadă păsărica CHIAR CÂND ÎMI PUN TITLUL ȘI SPUN CU TARES ÎN REPEAT CĂ NU MAI MAI NUD.

  Tocmai mi s-a întâmplat din nou și m-am gândit că voi veni aici pentru a se osteni să obțin sfaturi de la alți membri/non-nuduri cu privire la modul cel mai just de a gestiona această situație. Tocmai săptămâna cealaltă cineva mi-a restituit 70 tkn (!!!!!!!!) încât nu m-am dezbrăcat în grupare, așa că de atunci am tot postat „Cine vrea să mă vadă dezbrăcandu-mă în grupare* NEARLY MODEL*” sau „Mergem la grupare ca să putem dansa și să ne dezbrăcăm? *NU DEVIN COMPLET *” ca temele mele și încă se întâmplă. Sunt la capătul minții încercând să mă gândesc la orice altă modalitate posibilă de a face MAI LIMIT că nu mă voi dezbrăca întreg, în afară de a susține un semn cu neon în timp ce filmez. Băieții ăștia se comportă de parcă i-aș smulge, ceea ce este total de râs. Vă rugăm consultaţi!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.