Cum să utilizați Snapchat ca model de cameră web

Forumuri General Videochat Cum să utilizați Snapchat ca model de cameră web

 • Post
  Eliza
  Participant
  none

  Este cert că rețeaua socială preferată dintre modelele de camere web este Snapchat și asta încât îți poți monetiza contul Snapchat creând un abonament, aşa încât aceștia să aibă intrare la conținutul tău inteligibil.

  Dar există o tehnică pe care modelele de camere web o folosesc pentru a face acest lucru.

  Primul lucru pe care trebuie să-l facă este să creeze 2 tipuri de conturi:

  Un cont public și un alt cont premium.

  Cont public:
  În contul dvs. public, NU TREBUIE SĂ POSTEAȚI IMAGINI CÂND EȘTI GOD. Folosește-l tocmai pentru a plasa lucruri din ziua ta, in ce perioada ai ieșit la alergat, la petrecere, acasă, cu haine, mâncând sau făcând activități. Este practic un cont Snapchat normal. Cu acest cont vei realiza o relație mai intimă cu urmăritorii tăi, aceștia se vor simți mai autentici și mai reali. Clienții dvs. nu trebuie să plătească pentru a accesa acest cont.

  Cont privat:
  Acest cont va fi plătit și veți oferi intrare tocmai persoanelor care plătesc un abonament lunar sau anual. Aici deşi veți încărca conținut în timp ce sunteți goi și cele mai obraznice fotografii pe care le aveți, deoarece singurii utilizatori care vor viziona acest lucru sunt utilizatorii care v-au plătit și merită. Aici puteți interacționa mai mult cu utilizatorii, puteți răspunde la mesaje și le puteți lăsa mesaje frumoase. Trebuie să continui să fii persoană, trebuie să le arăți în continuare lucruri normale, ar fi unele seriale pe care le urmărești sau ceva hrana pe care le gătești.

  Aceasta este tocmai o mică introducere în modul de întrebuinţare a Snapchat ca model de cameră web.

  [b]Deşi doriți să citiți Ghidul întreg despre să utilizați Snapchat ca model de cameră web: Faceți clic pe acest link pentru a accesa articolul întreg[/b]

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.