Cum să menții camera motivată să dea bacșiș în timpul spectacolului?

Forumuri Suport modele videochat Cum să menții camera motivată să dea bacșiș în timpul spectacolului?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Aşadar, am făcut ceva în seara asta pe care nu o fac în mod normal.

  Un amic de la MFC făcea o show publică și am decis să stau să mă uit. Nu îi spun „ să-și facă treaba”, dar vorbim și discutăm despre strategia și aspectele cam bizz atât în ​​afara cât și pe site și încercăm să-i oferim câteva opțiuni și soluții pentru anumite probleme/situații pe care le ea. se ocupă și se confruntă. Ea a avut noroc în ultimele luni și continuă să crească în popularitate, ceea ce este extraordinar. Trebuie să învoială credit ACF încât multe dintre informațiile despre să devin un model mai de victorie vin de pe forum, prin subiectele și personalul implicat în el. Așa că VA MULȚUMESC :thumbleft:

  Da, pentru oricare se întreabă, am experimentat de mai multe ori să o aduc aici și să o verific, dar hei… Aș deţine o șansă mai mare de a obține o deschizătură în unu la par 5. Este o relație ciudată noi avem. Și am devenit târfa din asta. Asta nu este menit să fie ofensator. Aşadar revenind la temă.

  În cea mai mare adaos a nopții, a avut 250-350 de persoane în camera lui (circa 60-70% oaspeți și elemente esențiale ca majoritatea camerelor MFC) și a primit un flux constant de bacșișuri înainte și în timpul nopții. In ce perioada a marcat golul și a început spectacolul său, cifrele au crescut constant și, la apogeul spectacolului, erau aproximativ 1.300 de oameni în sală, dar aproximativ nimeni nu a dat bacșiș timp de aproximativ 20 de minute. Au fost vreunul sau două sfaturi mari de la obișnuiții lor, dar în afară de asta, era destul de liniștit, cu tocmai câteva mici (10tkns-50tkns) ici și acolo. Întocmai și conversația publică a fost liniștită, tocmai vreo 10 persoane vorbind. Înțeleg că tastarea cu o singură mână este puțin mai dificilă, dar asta mi s-a părut bizar și m-a făcut să mă întreb deşi aceasta este norma sau nu.

  Știu că a fost de învoială să facă spectacolul pentru o volum fixă ​​de jetoane, dar cei 800 de oameni suplimentari care au apărut, au urmărit și nu au făcut nimic este ceea ce ne duce întrebarea. Nu încât profitau (just, poate puțin), ci mai ales încât sunt o bază de clienți nouă, neexploatată, necunoscută și viitori prieteni ai MFC.

  Aşadar toate acestea pentru întrebare. să motivezi și să interesezi noi vizitatori premium să participe în timpul unui spectacol? Clar, unii dintre acești noi vizitatori se vor întoarce în camera ei ca obișnuiți de-a lungul timpului și ea va continua să crească, dar este pentru a încasa bonusurile atunci in ce perioada numărul se triplează în camera ei. În ceea ce privește membrii, trebuie să întreb, să intri într-o sală de modeling timp de 20 de minute, să urmărești un spectacol și să pleci fără să-i spui măcar un simplu salut sau mulțumesc și să-i dai tocmai un bacșiș?

  Iată câteva fapte despre programul său.
  Deoarece nu ați avut nimic despre subiectul dvs. în timpul emisiunii în afară de Twitter, tokens meu a fost să îl modificați pentru a include ceva/orice pentru a genera sugestii în timpul emisiunii. Știi, sfaturi pentru un unghi diferit sau schimbă jucăriile etc. Cât despre performanța ei, a fost tandru și senzual. Este caracterul ei și se potrivește destul de just cu personalitatea ei și majoritatea membrilor o văd așa. Cred că deşi aș vorbi vreodată nepoliticos, oamenii nu ar ști ce să facă. Am menționat că ar putea fi necesitate de puțin mai multă interacțiune cu camera, pe lângă mulțumirile pentru sfaturi și gemetele blânde care au trecut pe toată lungimea acesteia.

  Orice informație sau sfat în acest substrat ar fi foarte stimat.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.