Cum să începi primul spectacol

Forumuri Suport modele videochat Cum să începi primul spectacol

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salutare tuturor, aspirant model de cameră. Deoarece pornesc de la zero fără urmărire, ar trebui să încep programul?
  Am un meniu de sfaturi, dar nu sunt sigur deşi ar trebui să fac niște chestii gratuite ( ar fi dans / twerk, poate picioare sau boobie flash?) Pentru a pune mingea să ruleze. Poate glumesc, dar ?

  Nu vreau să fiu fata care pare plictisită la aparatul de fotografiat, care se uită la camera foto sau telefonul meu fără a face nimic. Ca cineva care s-a uitat la diverse modele; Știu că, în însuşire de cumpărător, nu sunt inspirat să dau bacșiș vedetei emisiunii deşi nu interacționează cu camera. Cu toate acestea, nu vreau ca oamenii din camera mea să creadă că lucrez gratis.

  În însuşire de fost stripper, înțeleg că dinamica dintre striptease și camming este foarte diferită, dar a fi distractiv este o necesitate în ambele poziții. In ce perioada lucram ca stripteuză în clubul de lapdance, dansam mereu pe scenă, indiferent deşi cineva era pe raft, învârtindu-se pe scenă. (Pentru a evita să arăt indiferent / să arăt „snob”.) Cu toate acestea, nu m-aș dezbrăca și nu aș înfăţişa nimic deşi nu aș fi bacșișat. Așa că încerc să obțin judecata / mentalitatea corectă înainte de a porni camera și de a deveni un model verificat.

  Apreciez orice indicaţie și vă mulțumesc foarte mult.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.