Cum să ai succes ca BBW camgirl?

Forumuri General Videochat Cum să ai succes ca BBW camgirl?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Sunt camgirl la MFC de aproximativ o săptămână. Aseară a fost cea de-a treia noapte pe care am avut-o la cameră. În prima mea noapte, am câștigat puțin peste 1.000 de jetoane. A doua noapte, nu prea just. Tocmai puțin peste 600. Aseară am experimentat să-l schimb jucând un joc de cărți. 50 de jetoane pentru a selecta un card, inimile au primit un paragraf de îmbrăcăminte, cluburile mi-au primit kik sau skype, diamantele au primit o parolă pentru un set de fotografii pe profilul meu, iar ciudă au un set de fotografii personalizat. M-am gândit că îmi va oferi o cameră ocupată, deoarece am lectură ideea într-o postare pe forum și se crede că oamenii se aliniau pentru a-i oferi fetei 50 de jetoane bacșiș pentru un card. Eu nu. Am bifat tocmai 5 cărți și în cele din urmă a trebuit să-mi schimb tema încât camera era moartă și jocul de cărți nu mergea nicăieri.

  Sunt , așa că știu că asta îmi afectează foarte mult camera. Sigur, există membri care preferă fetele mai mari, dar nu multe. Cei mai mulți oameni pe care i-am avut aseară în camera mea au fost 15 și asta nu a durat mult. Deşi nu ar fi fost cineva care mi-a dat bacșiș 500 pentru un set personalizat de fotografii (încărc mai puțin de atât, așa că nu știu de ce mi-a dat 500), aș fi încheiat noaptea cu tocmai 300 de jetoane.

  Am experimentat să dansez puțin, ceea ce a atras o mână de oameni, dar oricum au plecat curând. În ceea ce privește jocurile, m-am gândit să fac adevăr sau sfidare, dar simt că n-ar decola încât oricum am puțin trafic. Spânzuratorul și Clear the Board arată și ele distractive, dar acestea sunt jocuri pentru care aveți necesitate de o cameră ocupată, altcum nu veți stop nicăieri :/

  Un alt lucru care simt că contribuie la problemă este camera mea web și viteza internetului. Nu am cel mai rapid internet vreodată și azi folosesc camera web încorporată a laptopului meu, până in ce perioada îmi permit una nouă (mă uit la Logitech C920). Voi deţine și internet mai rapid peste o lună. Acest lucru provoacă o întârziere în fluxul meu webcam și o spectru destul de proastă. Crezi că aș primi mai mult trafic deşi aș deţine o cameră web mai bună și un internet mai rapid? Sper că asta îi ține pe oameni dincolo de camera mea, și nu aspectul meu, că sunt plictisitor etc.

  Înainte ca aceasta să devină o novelă, voi absolvi la goană. Ce face ca pentru a ademeni mai multe persoane în camera mea? Scorul meu a scăzut și a scăzut și azi este în anii 600 și simt că nu voi absolvi niciodată de 1000. Am un și am comandat recent un ou vibrant, așa că sperăm că oamenii vor împărți niște jetoane. să văd că le folosesc, dar nu sunt atât de sigur. Ar trebui să încerc să dansez? Vreo idee de jocuri care ar ademeni mulțimea? Majoritatea oamenilor din camera mea vorbesc cu mine prin PM, așa că rar vorbi cu vocea mea și simt că deşi accept tocmai PM de la prieteni și după aceea taxez comunica 50 de jetoane pentru a fi prietenul meu, nimeni nu ar face asta încât eu Oricum nu sunt atât de popular. Și majoritatea bonusurilor pe care le primesc în camera mea au oricum 0 jetoane.

  Nu sunt sigur ce să fac în acest moment. Îmi place să fiu camgirl, dar sunt îngrijorat că se va termina cu eșec deşi nu mă schimba și ademeni mai mulți oameni în curând. Ce crezi?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.