Cum mă descurc dacă nu primesc ceea ce am cerut?

Forumuri Suport modele videochat Cum mă descurc dacă nu primesc ceea ce am cerut?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună doamnelor! Am avut statutul de model aici, dar l-am pierdut din provoca lipsei de implicare, care se datorează lipsei camerelor. Total de inteles, o mentionez tocmai ca sa spun ca am ajuns in aceasta situatie ca cumparator si vanzator.

  Așa că am aplicat la ExtraLunchMoney pentru un videoclip personalizat de gâdilat, ca un plocon pentru partenerul meu care are un fetiș de gâdilat. Am oferit 50 de credite pentru o introducere de 3 minute, vorbind despre tine și glumând despre gâdilat. Și după aceea circa 10 minute de gâdilat. Am mai cerut să se facă până azi, 21, încât am vrut să fac cadoul azi.

  A fost livrat azi la 18:45 și întregul videoclip durează tocmai 3 minute. Sunt extrem de întristat din provoca asta. Azi, ca participant la fetișul de gâdilat al altcuiva, înțeleg de ce nu suportă atât de mult gâdilat. Dar am vorbit despre asta cu mult timp înainte și era cert la ce se aștepta. Simt că nu ar fi trebuit să-l ia deşi nu l-a putut livra, sau cel puțin și-a dat seama că nu o poate livra și și-a cerut mai mult scuze in ce perioada a livrat videoclipul în loc să râdă.

  ELM îmi oferă opțiunea de a rezilia plata în acest moment al procesului, deşi produsul nu a fost satisfăcător. Dar sunt în conflict. Cu siguranță NU vreau să plătesc 50 USD pentru acest videoclip care a întârziat și cu mult sub ceea ce am comandat. Dar nu vreau să anulez pur și simplu. Și întocmai nu sunt sigur ce să spun.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.