Cum mă descurc cu acest Premium în MFC?

Forumuri Suport modele videochat Cum mă descurc cu acest Premium în MFC?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Așa că sunt nou în lumea camerelor foto. Sunt un total n00b. Am început la MFC în noiembrie, am făcut peste 6000 de jetoane în a doua zi ca „model nou”, dar în sfârșit au venit cursurile de la facultate și viața în public, așa că am luat o oprire și azi m-am întors și, din păcate, trebuie să mă reconstruiesc. . . (Atât de mult regret că nu mi-am continuat statutul de nou model) Dar din prima zi a existat un văr care pare să profite de mine.

  Azi întocmai dă bacșiș, așa că nu e ca și ar fi tocmai pândit în camera mea fără să dea bacșiș , totuși, el crede că ar trebui să mă înclin în fața lui pentru bacșiș. Este constant în mesajele mele private, cerând Skype, in ce perioada nici măcar nu mi-a dat bacșiș să înființez un program Skype. Nu mă complac niciodată cu solicitările tale decât deşi dai bacșiș prin Skype. De deopotrivă, nu folosesc Skype in ce perioada nu lucrez ca o fată cu webcam, dar vrea să-l sun în timpul liber. Mi-a cerut numărul de telefon, numele meu autentic, unde locuiesc și este prea mult. M-a întrebat deşi vreau să-l văd în viața reală și mă înnebunește. În primele zile, el m-a ajutat să spun să dezmorțin oaspeții și noțiunile de bază despre tombole și jocuri interesante pe care le-aș putea găzdui în curând și a dat bacșiș decent în trecut, dar azi parcă crede că îi datorez toată viața. numai pentru asta.

  Știu că trebuie să-l ignor, dar sunt nesupus să-l dau afară și după aceea pleca și gunoiul mă vorbește cu alți veri de la MFC. În unele zile cu greu vreau să mă conectez încât știu că va intra în camera mea și va pretinde o show pe Skype de o oră fără a da un bacșiș. Vreau tocmai să știu care ar fi cel mai potrivit mod de a trata „amabil” cu acest tip, ca să mă se desfăta din nou de camera.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.