Cum îți ții evidența fanilor?

Forumuri Suport modele videochat Cum îți ții evidența fanilor?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Sunt extravagant să știu îți ții evidența fanilor, spectatorilor preferați și a oamenilor interesanți.

  Vreau să păstrez informații după cum numele lor autentic (primul) deşi mi le oferă, informațiile personale pe care mi le spun, îndoielile lor și ceva de genul unui măsurător de bacșiș, închegat de numele lor de ecran.

  Scopul meu este să umbla după cu ușurință informații în timp ce sunt în cameră și să le fac mai personale. Nu vreau să urmăresc asta într-un mod în care, deşi cineva îl găsește, să-mi poată „elimina” cu ușurință clienții cu el. Vreau să-i răsfăț întrebându-i despre copiii lor sau despre locurile lor de treabă sau legându-i la lucruri de care ar putea fi interesați în e-mailuri și postări pe Twitter. Problema mea este că memoria mea este nasolă și, după știm cu toții, mii de telespectatori absolvi printr-o cameră într-o săptămână. Simt că mă descurc just până azi în a-mi reaminti deşi un nume mi se pare familiar, dar azi am câțiva „obișnuiți”. Deşi acea listă de obișnuiți va crește, îmi va fi foarte chinuitor să-i țin în ordine și s-ar putea să pară că nu-mi pasă.

  Ai folosi tocmai un caiet și un pix? Ați distinge carduri 3×5 sau o foaie de socoteală? Persoane de contact din contul meu de Gmail? O tablă de ștergere uscată? Un soi de bază de date pe site-ul tău „de afaceri”?

  Ați parcurge istoricul bacșișurilor la sfârșitul nopții și le-ați nota pe toate?

  țineți evidența autobasculantelor? Acordați atenție tocmai celor mai înalte sfaturi? Sau total în timp?

  E vreunul dintre voi pe chaturbate? Există roboți pe care i-ați recomanda pentru a sprijini la marcarea acestor favorite atunci in ce perioada intră în camera mea?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.